Şimdi Ara

Hangi nokia? (C1-01 , C01-02 , 2690)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu telefonlar arasından sizce hangisi?

2690

C1-01

C1-02

2690 da EDGE var ve SAR değeri iyi ama diğer yönler olarakta diğer iki cihaz iyi gibime geliyor.Kamera olmasada olur.Yalnız C1 lerin SAR değeri biraz yüksek sanki.Ayrıca 2690 için tuşları zor basılıyor ve konuşurken ses az geliyor gibi yorumlar yapılmış.Mesela C1-02 nin tuşları görüntü olarak güzel bir tuşlama hissi veriyor ama tabi yorumları almak lazım.Normal Class 10 GPRS ile 48 kbps de en basit sayfayı bile beklemek gerekebiliyor bazen.2690 da EDGE güzel görünüyor yalnız dediğim gibi ahize sesi ve tuşları beni biraz düşündürdü.Ayrıca C1 lerin şarjı çok iyi gerçi 2690 da fen sayılmaz ama yinede kullanan veya bilen arkadaşların yorumlarını almak daha iyi olur.Şimdiden teşekkürler.

• arkadaşım c1 01 alma neden ben aldım telefonla konuşurken ses arka hoparlörden çıkıyo ve karşı tarafın sesini herkes duyyo
    bunun haricinde ben c1 02 telefonda aynı özellik yoksa eğer yani ahize problemi yoksa hemen alacağım çünkü telefon 'tam' bi telefon gibi duruyo sar değeri biraz karışık kendi sitesinde bazı rm lerinki düşük 0.68 ama bizim ülkeye hangi rm kodu gelir bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: elgodu

arkadaşım c1 01 alma neden ben aldım telefonla konuşurken ses arka hoparlörden çıkıyo ve karşı tarafın sesini herkes duyyo
    bunun haricinde ben c1 02 telefonda aynı özellik yoksa eğer yani ahize problemi yoksa hemen alacağım çünkü telefon 'tam' bi telefon gibi duruyo sar değeri biraz karışık kendi sitesinde bazı rm lerinki düşük 0.68 ama bizim ülkeye hangi rm kodu gelir bilmiyorum

2690 hakkında bir fikrin var mı?
  • 2690 bilmiyorum ama tuşları rahat gelmedi bana o yüzden kesinlikle almam ben şahsen
    şuan itibaiyle nokia firmasında alınacak telefon yok
    6700c hariç her bakımdan telefon..
  • Ya arkadaşlar bu telefonda hâla ses sorunu, sesi dışarı duyurma sorunları var mı?
    Ben almayı düşünüyorum da...??
    Yada görünümü ve özellikleri aynı sayılabilecek bir telefon tavsiye edermisiniz.Max 150 tl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.