Şimdi Ara

Hangi navigasyonu kullanmali? Google, yandex, apple ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
8.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İzmir’de Google kullanıyorum ama yandex istanbul gezimde çok daha başarılıydı. Apple haritaların yapay sesini beğenmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonumda igo, google, ibb yüklü hiç bilmediğim bir yer için üçünde de aratır emin olurum, şehir içinde ibb kullanırım
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    google benide biçok kere toprak yollara soktu, hatta asfalt varken tarladan geçen traktör yoluna bile soktu araba yüksek olmasa tarlanın ortasında bırakacaktım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç biri tam anlamıyla başarılı değil. Google'ın iki eksiği var. Birincisi ilk atamam Suruç'a olmuştu beni ilçe merkezine 3 yaşındaki aracımla tarladan götürdü. Tarlada höyükler ve kayalar vardı. Geri dönene kadar akla karayı seçtim. Kısa olacak diye kervan geçmez yerlerden götürüyor. İkincisi etiketlerde çok fazla eksik ve yanlış yer var. Apple ancak şehirler arasında yollarda otoyolda başarı gösteriyor. Yine de ikisi arasından Google tercihim. En azından yakınlarda tavukçu ararken Tavuk Dünyası'nı göstermiyor.
  • Her zaman yandex kullanıyorum. Bayram trafiğinde otobanın 13 saat gösterdiği Bartın yolunu, yandex ile köy yollarından 6 saatte aldım.

    Yalnız geçen yıl Antalya’da beni yarı yolda bıraktı. Manavgat şelalesini bulamadı. Google haritalardan gittim, şelalenin ters tarafına götürdü. Hedef solunuzda dediğinde kalakaldım.

    Yüzerek geçeceğiz sanki. Hedef soldaymış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.