Şimdi Ara

Hangi Monster Tulpar T7?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: LiveStorm-TR Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, iki tulpar t7 modeli arasındaki farklar için değerlendirmeleriniz nelerdir? t7 v20.6'nın; 4060 140w ve cihazın adaptörüde 230w sanırım ve bence bu modelin diğerine göre tek artısı bu. t7 v26.1'e gelince; kasası alüminyum-plastik daha sağlam, klavye 4 bölge aydınlatma, arkaya rgb şerit falan koymuşlar velhasıl kasası ve görünümü daha iyi, diğer versiyona göre tek eksi yanı ekran kartı 105w adaptörü 180w, ddr5 bu kasada mevcut diğeri ddr4 sizin yorumunuz ne olur iki cihazında linkini aşağıya bırakıyorum.

www.monsternotebook.com.tr
    Tulpar T7 V20.6 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-6/

www.monsternotebook.com.tr
    Tulpar T7 V26.1 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v26-1/

not: farklı markalara yönel, bu paraya değmez diyenler olacaktır. 10 senedir Monster kullanıyorum 7. cihazım falan olacak ki sebebi bu değil karta vade farksız cihaz satmaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursadkomutan -- 14 Nisan 2025; 20:32:37 >

• Uzun zamandır sistem yenilemeyi düşünüyordum, özellikle de oyun ve video düzenleme tarafında biraz daha güçlü bir cihaza ihtiyacım vardı. Monster'ın birkaç modeli arasında gidip geldikten sonra, kararımı Tulpar serisinden yana verdim.

Siparişi geçmeden önce ödeme seçeneklerine bakarken Bankkart’ın 12 taksit kampanyasını gördüm. Açıkçası cihaz fiyatları malum, o yüzden taksit imkanı benim için belirleyici oldu. Kampanya otomatik olarak tanımlandı, ekstra bir başvuru vs. gerekmedi. Cihaz elime ulaştı, şu an için performanstan oldukça memnunum. Oyunlarda stabil çalışıyor, termal taraf da fena değil. Uzun vadede ne olur bilmiyorum ama ilk izlenim olumlu.

Özetle, Monster almayı düşünen ve Bankkart kullananlar için 12 taksit seçeneği ciddi bir kolaylık. Böyle bir kampanya varken değerlendirmek mantıklı olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    2 yıl önce açıldı
    Monster Tulpar T7 V21.8
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.