Şimdi Ara

HANGİ MİD TAKIMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım Wv Golf 4.. geçen hafta Pioneer Deh-x 3750 model teyp aldım ve araıcımın orjinal hoparlörüyle kullanıyorum.

kapılara 2 takım mid alıp amfiyle desteklemeyi düşünüyorum. bagaja ayrıca bass amfi düşünmüyorum çünkü mid takımının bassları yeterli olacaktır bana.

- Kicker 65.2 165 TL
    - JBL GTO-6508C 165 TL
    - PİONEER TSG172CI 120 TL
    - CADENCE FXC-6K 170 TL
    - M-Acoustic MT 65.2 120 TL
    - Kenwood KFC-E 715 P 160 TL
    - Xetec SP 1652C 150 TL
    - SOUND STREAM 140 TL

En kaliteli ses ve güzel bass ı amfi desteğiyle verecek olanı hangisidir acaba? önerilerinizi bekliyorum. 2 takım mid için toplam bütçe 350-400 civarı..

Şimdiden teşekkürler...

• dd audionun mid takımı var cs 6.5 bende iki takım var kullanıyorum gayet memnunum. ama bassları öyle uzun uzun vermez haberin olsun. fiyatı da 200 lira ciivarında
  • A.M.K kullanıcısına yanıt
    mid takımından bass ları tabi ki bi sub gibi beklemiyorum. ama amfiyle desteklersem beni sub alana kadar tatmin eder diye düşünüyorum.

DD audio harici yukarıda ki modellerden hangisini önerirdin? teyp pioneer hangisi uyum sağlar en iyi şekilde?

Bu arada sen amfi desteğiyle mi kullanıyosun dd leri?

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Bagcuvan -- 28 Aralık 2014; 13:53:18 >
  • M.Bagcuvan kullanıcısına yanıt
    Evet amfiye bağlı olarak kullanıyorum 2 takımı da. Yukarıdaki hoparlörlere bakınca kickerdan uzak dur derim. Jbl in Çin malları piyasada çok ona dikkat et. Diğer markaları da hiç duymadım açıkcası, daha doğrusu kullananı görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat ve kalite olarak en iyisi pioneer gibi görünüyor o zaman... teyibimle de birebir uyumlu olur.

önerilerin için teşekkürler
  • M.Bagcuvan kullanıcısına yanıt
    üstat bugün sipariş verdim çok araştırdım pioneer da olabilir kenvood da olabilir ancak en iyi dersen hertz
    bide şöyle bişey var amfi çok önemli sen yine sıradıklarının içinde kenwood yada jbl al derim
     HANGİ MİD TAKIMI ?
  • myselfokan M kullanıcısına yanıt
    Sony nin bu modeli dikkatimi çekmişti. Özellikle üst seri olması dikkat çekici diğerleri alt seri çünkü. Ama bununda fiyatı 200 den yukarı. Pioner le neredeyse 100 liradan fazla fark var aralarında. Kalite olarakta sony nin üstünlüğü vardır tabi ki..

Dikkate alcam teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mid takımmı yoksa oval mi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bu arada sen sipariş vermişsin sonucundan haberdar edersen memnun olurum

Senin sistemde ne var teyp amfi vs?

• sony gtx 450 u cd usb çalar
    tcpower max 1600 wat yazan internette bulunmayan ancak ses iyi olan bi amfi var sanırım 4*80 rms var ben
    önlerdehttp://www.n11.com/sony-xs-gt1738f-3yollu-17cm-hoparlor-P33200064 rms 40 watt rms
    arkalardahttp://www.n11.com/sony-xs-gs1621c-gs-seri16cm-ust-seviye-mid-takim-P29210999 rms 75-120 watt rms
    panzidottahttp://www.n11.com/turkiyede-ilk-sony-xs-gtf6120-6-inc-x-12-inc-400-w-hoparlor-P31228777 rms 100 watt

xetec xi 172 5 kanal amfi almak istiyorum bu hoporlörler kaldırır mı pioner ççift bobin sub var
    sence hangi amfi olur bas sonra alıcam xetec

bende bu ses sistemi konusunda yeniyim ama aldığım tavsiyeler şu şekilde..

ben 5 kanal amfi alıp 2 mid takımı ve 1 sub bağlamayı düşünüyordum. ancak 5 kanal amfiye vereceğin paraya biraz daha ekleyip 4 kanallı bir amfi ve sub a bağlayacağın bir mono amfi almanın daha yararlı olacağını söylediler. bende şu an çift amfi çıkışlı pioner teyp aldım. mid takımı ve 4 kanal amfi alıcam. sonrdasında ise mono amfi ve sub düşünüyorum.

senin gönderdiğin xetec amfi güçlü bir amfi. 2 mid takımı ve sub kaldırır. yazdığın hoparlörleri çok daha rahat kaldırır diye düşünüyorum. tabi bilen arkadaşlar çok daha yardımcı olacaktır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.