Şimdi Ara

Hangi Marka Ve Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bildiginiz gbi ekran kartlarinda bircok marka bulunmaktadir ama hangi marka secilmelidir?

quote:

XFX-BFG-EVGA önceliğim bulamazsam ASUS-GIGABYTE satın alıyorum dertsiz tasasız yoluma gidiyorum.

Az once arastirirken soyle bir yaziya rastladim fikirlerinizi almak istedim...
    Bu markalar neden secilmelidir
    (Bu zamana kadar leadtek ve SAPPHIRE kullandim)

• asus neden derseniz tr de bir numara olan çizgi elektronik arkasında yeterli bir sebeptir umarım
  • Bios üstünlüğü ve çizgi elektronik kalitesiyle diğerlerinden ön planda bence..
  • Ekran kartıyla ilk etapta markanın ne önemi var...
    Siz ATI mi Nvidia mı kullanıcaksınız önce bunun tercihini yapın, markasını değil.
    Leadtek ve Sapphire kullandım demişsiniz fakat birisi sadece NVidia, diğeri de sadece ATI kart üretir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLihhTripp

Ekran kartıyla ilk etapta markanın ne önemi var...
    Siz ATI mi Nvidia mı kullanıcaksınız önce bunun tercihini yapın, markasını değil.
    Leadtek ve Sapphire kullandım demişsiniz fakat birisi sadece NVidia, diğeri de sadece ATI kart üretir

Buyuk ihtimalle ati sapphire olacak ama bu markalarida bir arastirmak istedim
  • marka önemli değil. en ucuz olanı alınır. daha iyi soğutma , daha fazla süre garanti gibi durumlarda , aradaki farka değiyorsa pahalı olan tercih edilebilir. her durumda Asus ürünü aynı performansı cüzi bir miktar daha pahalıysa , Çizgi den ötürü kesnilikle tercih edleiblir fakat genelde bu miktar hiçte cüzi olmaz
  • ATi bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çizgi elektronik işin içinde olduğu için asus.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.