Şimdi Ara

Hangi Marka ve Nasıl Bir Kombi Almalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
11.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deneme222

quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

quote:

mutfaktaki petek(80Cm) ile holde bulunan peteği(100cm) devre dışı bıraktığımda kombi 30 ile 40 dk sonra kkombi kapanıyor. Şimdi sorun ne olmuş olabilir. Yada neyapmam gerekiyor... Ayrıca bu akşam yetki servis gelecekti termostatı takmaya, herzamanki gibi gelmediler. Sırf o yüzden evde beklemiştik , bir yere gitmekdik. Gelsinlerde taksınlar diye, ama maalesef gelmediler. Sözlerinde neden durmuyorlar anlamış değilim. Arkadaşlar bu lg fb ot termostatın nasıl bağlanacağını bilen varsa söylesin, şunların keyfini beklemek zorunda kalmak istemiyorum

Peteklerinii kapattiginizda kombinizi. Duracagini soylemistim ama size en uzak petekleri kapatin demistim siz en yakinlari kapatmissiniz .kombinize en uzak 2 petegi kapatirsani daha kisa surede kapanacaktir.eviniz icin soyke tahminde bulunabilir kombi en ucta ve uzakta petekleriniz var ve petek metrajkari uzak peteklerin biraz uzun sanirim boyle bir durum var dogru mu

evde toplam 7.6 metre petek var. En uzak yerdeki peteğin uzunluğu 120cm(çarpraz bağlı). Ama 35 derece çalıştırdığımda 20 dk sonra kapanıyorda neden dereceyi 5 derece daha arttırdığımda 3.5 saat gibi çok uzun bir oluyor. Birde 40 derecede kapanmayan kombi , en yakınındaki peteğe (mutfakta kombinin 1metre yanında) giden suyu dağıtıcıda bulunan vanayı kapattığım zaman , kombi kendini 5 dk sonra kapatıyor... Çok ilginç...

Sirkülasyon zor oluyor bu bir gerçek ama sonucta ısınmayan peteğin yok kombinin bu marifete sahip olması lazım.her ne kadar sucu tesısata atsalar da kombi servisi ilgisi yok kombi kendini alev boyutunu minumuma cekiyor istenilen sıcaklığa getiremiyor sirkulasyon yavas oldugu için kombiye surekli sogumus su geliyor olabilir.su anda aynı sorun bnde de var ama 8 gun onceki kombimde bu sorun yoktu o halde baska kombi bunu yapabiliyırsa bu alev kısan premix yogusmalı kombilerde bunu yapabilmeli servislik bir iş kombi parametreleriyle oynanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yetki servis geldi, oda termostatını bağladı. Şuan kontrol oda termostatına geçti. Oda istenilen sıcaklığa ulaştığında kombiyi durduruyor, pompa bile çalışmıyor. Çok iyi bir şey çünkü pompa ve kombi gereksiz yere çalışmıyor. Pompanın ömrü uzuyor. Oda termatatının nasıl bağlanıldığını öğrendim. Şuan termostatı tam anlamıyla kullanmasını öğrenmiş değilim. Yalnız forum sitelerinde bu termostatla ilgili yanlış bir bilgi dolaşıyor. Lago fb ot oda termostatının sıcaklık ayarı 0,5 derece adımlarla ayarlanıyor... Evde 7,6 metre petek var, ben bu petek uzunluğunu 9,1 metreye çıkartsam ne gibi faydaları ve zararı olabilir.
  • quote:

yetki servis geldi, oda termostatını bağladı. Şuan kontrol oda termostatına geçti. Oda istenilen sıcaklığa ulaştığında kombiyi durduruyor, pompa bile çalışmıyor. Çok iyi bir şey çünkü pompa ve kombi gereksiz yere çalışmıyor. Pompanın ömrü uzuyor. Oda termatatının nasıl bağlanıldığını öğrendim. Şuan termostatı tam anlamıyla kullanmasını öğrenmiş değilim. Yalnız forum sitelerinde bu termostatla ilgili yanlış bir bilgi dolaşıyor. Lago fb ot oda termostatının sıcaklık ayarı 0,5 derece adımlarla ayarlanıyor... Evde 7,6 metre petek var, ben bu petek uzunluğunu 9,1 metreye çıkartsam ne gibi faydaları ve zararı olabilir.

Benimki de oda termostadinda kullandigimda sonuyor ama servis sorunu cozmemis soruna baska bir sekil vermis bence bu cozum degil sizin kombinizin surekli yanmasi bir ariza servis bana da termestod da kullan dedi ben kullanmaycam dedim mecbur gelip yapacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oda termostatının duvara kombiyle olan bağlantısını sağlayan kabloyu , kablo kanallarına yerleştirdim fakat kabla kısa geldi. Kabloyu uzatmak amacıyla 40 cmlik bir araya ek yapabilirmiyim. Oda termostanın çalışmasını etkilermi Bilen arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.