Şimdi Ara

Hangi Macbook Air? 512 GB M1 vs. 256 GB M2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlük temel kullanım için düşünüyorum. İkisinin de fiyatı neredeyse eşit an itibariyle.

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

(Sistemi zorlayacak yükleme yapmayacağım için ram yükseltmesi düşünmüyorum o yüzden doğrudan kapasite alternatifini göz önüne aldım)

• Ben 2 yıl önce M1 8GB 512SSD almıştım. Büyük dosyalarla uğraşmıyorsanız 512 çok da gerekli değil ben 150-160GB'dan daha fazla hiç kullanmadım diski ancak şimdiki aklım olsa 16GB memory alırdım geleceği düşünerek. Bence bütçe yetiyorsa şu anda en iyi seçenek M2 16GB RAM 256GB SSD fiyat performans olarak. Ancak şöyle de bir şey var Apple'ın 512GB olan SSD'si daha performanslı okuma yazma hızı olarak. Bu önemli ise M1 16GB RAM 512 SSD en iyi seçenek olabilir.

Şimdiki aklım olsa windows laptop alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında swap kullanması eski bilgisayarlar kadar büyük bir sorun değil. 256 GB SSD'de 2676 MB/sn ve 2190 MB/sn okuma ve yazma hızları mevcut be nedenle evet ram kadar hızlı sayılmaz ama DDR2 RAM kadar hızlı disk.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.