Şimdi Ara

Hangi Laptop' u seçmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle 2 tane laptop buldum ve bu laptopların bir tanesi samsung diğeride casper.Dünden beri araştırma yapıyorum.Samsung laptop özellikleri
    Amd e-4500 işlemci (1,6 ghz)
    2gb DDR 3 ram
    Amd radeon mobility hd 6320 ekran kartı (256 mb ve ayrı olarak paylaşımlıda var )
    320 gb hdd

Samsung özellikleri

Pentium dual core (2.11 ghz işlemci)
    512 mb paylaşımlı ekran kartı
    2gb DDR3 ram
    320 gb hdd

peki arkadaşlar ben knight online oyuncusuyum.Oyunda efektler açıkken kasmasını istemiyorum.oyunu 1024x768 de oynuyorum bu bilgisayarlardan hangisi kasmadan bu oynu oynatır ?

• casper
  • knightta kasma yapmasını istemiyorum.Casperdan açıkcası korkuyorum :D
  • Casper hariç bütün modelleri seçebilirsiniz...
  • peki yazmış oldugum samsung model iyi mi knight oynayacam tek sadece knight yüklicem bilgisayara kasmadan oynatırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22emrehan22

peki yazmış oldugum samsung model iyi mi knight oynayacam tek sadece knight yüklicem bilgisayara kasmadan oynatırmı ?

paylaşımlı ekran kartı var. oyun oynanmaz ki kasar...
  • casper özelliklerine sahip olan arkadşaım war hiç kasmıyor makinesi. Ayrıca bende haricide olucak alırsam eğer yine kasarmı diyorsun pc ye ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    9 ay önce açıldı
    Hangi iPad’i almalıyım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Emrehan

Bunların ikiside iyi değil. Fiyat çok mu uygun da bunlardan birini seçeceksin. Başka modellerden de bütçene uygun öneri istiyorsan bütçeni de belirtirsen formüller gelişir. Örneğin bimde asus satıldı 749tl'ye. Bu yazdıklarından daha performanslıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede harici ekran kartlı bir model alın.madem oyun oynucaksınız bunlar işinizi görmezki
  • benım 700 liraya kadar çat patlasın 750 liraya kadar bütçem var.Sadece 1 oyun yükliyecem o knight online.Onun dışında hiç bir şey olmayacak.O yüzden bu tarz bir laptop arayşındayım.Knightı kasmadan oynatabilecek hangisi sizce görüş belirtirseniz cok güzel olur.Yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim.
  • @emrehan

Eğer masaüstü PC kullanıyorsan ve 150-200TL takviye ile 6-9 ay idare edebilirsen, şimdilik notebook alma derim. Zira ivy bridge işlemciler piyasada yaygınlaştıkça notebook fiyatları görece düşecek. Bu arada (para da biriktirip) daha güçlü bir konfigürasyonu 1000TL gibi fiyata alabilirsin.

Şimdi alacağım dersen de, ilk sorduğun Samsung'daki özelliklere sahip aşağıdaki Asus önereceğim. Asus hem kasa hem marka olarak Samsung'dan daha iyi. Birkaç ay içinde, kasadaki boş slota 4GB ilave ram takarsan, bu laptop (yeni çıkacak oyunlar hariç) 1-2 yıl idare edecektir. Bir mağazada (Bimeks'di galiba) iki kasayı birarada görüp kıyaslayabilirsin. En uygun fiyat Darty'de şu anda:

Darty 749TL taksitli (win7 starter ile) mağazadan:
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/ASUS/K53U-SX171O-p-68257-c-24.htm

Pcdepo 746 peşin (FreeDos) internetten:
    http://www.pcdepo.com/asus-k53u-sx171d-notebook-urun6957.html

Bir de haftasonunda BİM'de 749TL'ye satılan, aşağıdaki Asus (kaldıysa) iyi ürün. Hem Win7 Basic, hem 4GB ram, hem USB 3.0 portu, hem de HDMI var. Tümleşik ekran kartı üstteki diğer Asus'dan zayıf. Ama işlemci çok daha güçlü (BİM'in yeni kampanyada 650'ye verdikleri değil, o yaramaz) :
    http://bim-aktuel.blogspot.com/2012/06/bim-asus-21-ghz-laptop-74900-tl-15.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorBüyü -- 19 Haziran 2012; 12:32:01 >

• çok teşekkür ederim, saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.