Şimdi Ara

Hangi kulaklığı alsam? Mx160 mı, Mx360 mı yoksa başka bir model mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fıstık gibi kulaklığım arkadaşlar sağolsun bozuldu ve ben de kulaklık alayım dedim. Ama pek bilmiyorum oyun kulaklıkları dışında. En fazla 30-35 tl olacak şekilde kulaklık aramaya başladım tabi. Sonunda bu iki seçeneği buldum ama onları da bulamadım, birazdan netten sipariş edeceğim. Fakat hangisi?

Aletim Meizu M6SL. Dinlediğim gruplar 3 Doors Down, Rammstein, RHCP, Eluveitie, Crossfade, Cold Play, Infected Mushroom, Hollywood Undead, Dream Theatre vs. (Yelpazem geniştir.) Bass sadece IM için gerekli diğerlerinde o kadar değil. Peki hangi kulaklık iyi gider bunlara? Şimdiden sağolun, varolun.

• biraz daha koy ksc75 al senin için alınabilecek en iyi fiyatlı kulaklık
  • merhaba. ben de portapro kullanıyorum fakat gürültülü ortamlarda dışarıdan çok ses alması nedeniyle ucuz bir kulakiçi almaya karar verdim. bugün hb'den Cresyn E630RL siparişi verdim. indirimli fiyatı 12TL. yorumlar fiyatına göre iyi olduğu yönünde. 1-2 gün içinde gelirse ilk izlenimlerimi aktarırım.
  • Konuyu tehtidler ile upluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saklanamayan Sarımsak

Konuyu tehtidler ile upluyorum

Aferin.

Yukarı.
  • dediğim gibi arkadaşım ksc 75 alabilirsin metal dinliyosan en iyisi
  • e630'larim geldi dinledim biraz. bu fiyata kesinlikle kaçmaz. amazon'da 21£ zira.
    beklentilerim düşüktü fakat, tizler ve özellikle midler şaşırttı beni. beklemediğim derece güzeller. ama malesef basslar için aynı şeyi söyleyemem. infected mushroom'dan soğutabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam forumda digitaldelisi adlı Murat abimizin sattıgı ürünler kesinlikle orjinal gönül rahatlığı ile alabilirsin..

dükkana ulaşmak için tıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

dediğim gibi arkadaşım ksc 75 alabilirsin metal dinliyosan en iyisi

Biraz pahalı geldi bu.

e630 olabilir, nasıldır? Önerir misiniz?
  • ep630 rocka filan gitmez kötü bi kulaklık tavsiye etmem
  • Bugün alayım artık diyorum ve aklım hâla Mx160 mı Mx360 mı sorusunda.
  • Bence ep830 a bir bakın Tiz ve basslar gerçekten muhteşem
  • mx360
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLMaNNN

Bence ep830 a bir bakın Tiz ve basslar gerçekten muhteşem

Dee, fiyat da mükemmel.

@Fakir_çocuk

360 alacağım bu gidişle.

İkisini de deneyen yok mu?

• Acil yukarı.
  • mx360 dansa metal için kesinlikle ksc75 ama illa ucuz alacam diyosan mx160 ile mx360 arasında çok acayip kalite farkı yok sadece mx360da kutu içiden 3 sünger çıkıyo bide biraz baslar daha iyi onun yerine mx160 alıp daha iyi bi kulaklık için para biriktirebilirsin
  • Ksc75 biraz pahalı kaçıyor benim için. Ben şimdilik uygun bir kulaklık istiyorum. 6 ay sonra falan sağlam bir kulaklık alacağım zaten, beni sadece 6 idare edecek ucuz bir kulaklık yeter. Mx360 alıyorum ben o zaman?
  • Hocam ikinci el bölünde digitaldelisi'nin dukkanina bi ugrayin derim.. Hem terCihte hem fiyatta anlasirSiniz diye tahmin ediyorum..
  • Dee, hangi kulaklık işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaxy -- 27 Mart 2010; 0:19:52 >
  • Yukarı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.