Şimdi Ara

hangi konuyu açsam sayın yöneticiler kapatıyolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şrefimiz için yaşarız itibarımız için ölürüz başlıklı konu hakkında sadece bi soru

ben vukuat adamımıyım size sorarım sadece güzel sözler paylaşıyorduk konuyu kapatamanın bi gereği varmıydı yönetici arkadaş cevap verirse sevinirim

• off vukuat fln.. ya ne özenti adamlarsınız siz arkadaşım polat alemdar bi mafya rolu oynuyo yani normal hayatta yanında adam gezdirmek şunu vur bunu vur demek fln şeref ve halsiyet değildir.. sen tabiriyle it gibi çalışıp evine bakabiliyosan işte şerefli ve adam gibi adam olrsun..
    bırakın bu karaktersiz insanların boş bi karakter arayışı modunuda kendinize bi karakter oluşturun böylece çevrenizdeki insanlar evt o bu bu desin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: destructive

off vukuat fln.. ya ne özenti adamlarsınız siz arkadaşım polat alemdar bi mafya rolu oynuyo yani normal hayatta yanında adam gezdirmek şunu vur bunu vur demek fln şeref ve halsiyet değildir.. sen tabiriyle it gibi çalışıp evine bakabiliyosan işte şerefli ve adam gibi adam olrsun..
    bırakın bu karaktersiz insanların boş bi karakter arayışı modunuda kendinize bi karakter oluşturun böylece çevrenizdeki insanlar evt o bu bu desin..

ne özentisi ya ben saece güzel sözlerin paylaşıldığını ifade ettim o kadar geniş bi forumki üye olurken hangi nicki yazsam kabul etmiyordu bunu salladım oldu o an nickime göre karekterimi belirleymezsin aynen zaten benm dediğim gibi bi sorun yoktu 2 tane gereksiz arkadaş yüünden o kadar emek boşa gitti
  • adamın aklına polat alemdar geliyor tövbe ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.