tvde herkesin rahatlıkla konuşabildiği, basında yer alan haberler bu forumda yasak. internet ortamı basın ve tvden daha fazla mı yasak, bu konuda benim bilmediğim basın özgürlüğünden ağır sosyal medya için daha ciddi kanunlar mı var, bu kadar yasakçı bir anlayışla nereye varmak istiyoruz. her konumuz ya kaldırılıyor ya da kilitleniyor.
ahmet çakar söylediği sözü alıntı yaparak konu açtım. bilgi , belge gerekçesiyle konumuz kilitlendi. adamın tvde söylediği sözler orda serbest, burda yasak. çok ilginç her açılan konular bilgi , belge destekli mi açılıyor, kimseye hakaret etmeden yorum yapmamız da engelleniyorsa bu konuyu da kilitleyin beni de atın siteden.
Arkadaş genel olarak benim hoşuma gimeyen şeyleri konu olarak seçip,yorumlar.Tarzınıda sevmem pek,bu tür konularıda açmam.
Lakin haklı,burası bir forum,herşey konuşulabilmeli,hakaret içermediği sürece.Tahrik var deniyorsa,her türlü konu zaten bir şekilde aynı mevzulara bağlanabiliyor.Hepsini mi sileceğiz?Konuyu beğenmezsen yorumda yapmazsın,sıkıntılı görüyorsan şikayetinide yaparsın,hepsi o işte.
Yalnız televizyonda serbest,burada yasak kısmı çok bağlayıcı değil,onunda altını çizmek lazım.Türk televizyonları raydan çıkmış durumda iyice.
Yaptığım yorumların yarısı siliniyor.. Silen kişiye kızmıyorum.. Çünkü o şekilde yapılması isteniyor o yüzden siliyor.. Şikayet sayısı fazla olunca yönetici siliyor mecbur.. Adamların zoruna gidiyor burada bazı şeyleri yazmamız... Şuraya bak adam gelmiş SS koymuş işte.. Bizim anlatmamıza gerek yok artık dilimizde tüy bitti.. Bu ülkede haklı kavramı yok, paralı kavramı var.. Parası olanın istediği oluyor, nokta.
quote:
Orijinalden alıntı: MoRaCe
Yaptığım yorumların yarısı siliniyor.. Silen kişiye kızmıyorum.. Çünkü o şekilde yapılması isteniyor o yüzden siliyor.. Şikayet sayısı fazla olunca yönetici siliyor mecbur.. Adamların zoruna gidiyor burada bazı şeyleri yazmamız... Şuraya bak adam gelmiş SS koymuş işte.. Bizim anlatmamıza gerek yok artık dilimizde tüy bitti.. Bu ülkede haklı kavramı yok, paralı kavramı var.. Parası olanın istediği oluyor, nokta.
fenerli arkadaşların tahammülü yok malesef.hemen şikayet ediyorlar.boşver.sen yaz.şikayet eden etsin.üşenme bi daha yaz.ceza alırsanda boşver.doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dersin...
arkadaşlar. şunuda kabul edelim. burada eminim 12-15 yaşlarında çocuklarda yazıyor. gidiyor mesela kendi takımının dışındaki bir foruma, kendince tatmin oluyor (yazdığı mesajdan veya koyduğu fotodan yaşı belli)
bunları ciddiye alıp cevap verdiğinizde, o iyi bir şey yaptığını düşünüyor.
cevap vermeyin. o zaman daha yapmaz. ne yapalım. çocuk eğitimide yapacağız burada.
yöneticiler bedavaya çalışıyorlar burada gönüllülük esas paraya bakmıyorlar. haliyle böyle olunca yaşça genç ve kim bilir belki de 18 yaşını dolduramış çocuklar yöneticilik yapıyor. saçmalamaları bu yüzdendir belki.
quote:
Orijinalden alıntı: MoRaCe
açıtığımız konular bazı kişilierin hoşuna gitmediğini biliyorum, ben burda kendi düşündüklerimi kimseye hakaret etmeden yazamıyorsam ya da acaba bu konudan fenerli arkadaşlar rahatsız olur diye bazı şeyleri yazamıyorsam hiç yazmayım daha iyi. benim de hoşuma gitmeyen konular açılıyor, küfür ve hakaret olmadığı sürece kimseyi şikayet etmiyorum.
şimdi adamların hoşuna gitmeyen bir konu açıldığında , taraftar sayıları da fazla diye şikayet butonuna bas, çok fazla şikayet oluşunca konuyu sil ya da kilitle , böyle iş mi olur , bu nasıl bir yönetim, eğer bu işler böyle yürüyorsa bizim burda durmamızın anlamı yok, fenerli arkadaşların hoşuna gidecek konular açalım, böylece forumda kalalım. yönetici arkadaşlardan açıklama bekliyorum bu iş böyle ise forumunuzun sizin olsun.
Hemen önemli bir bilgi vermek istiyorum. Bu forumda şikayet sisteminin, konuların veya mesajların değerlendirilmesi, işleme tabi tutulması taraftar sayısına veya birilerinin hoşuna gidip gitmemesine göre yapılmaz. Bu konuda içiniz rahat olsun.
Gündem sıcak, mevzu şike iddaları. Arkadaşlar şike mevzusu ve iddaları hassas bir konu. Hal böyle olunca bizlerde konular ve mesajlar üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Bu esnada hatalarımız olabiliyor.
Ahmet Çakar ile ilgili konuda, konu hemen saptırılmaya çalışılmıştır ve bir kaç müdahaleden sonra kilitlenmiştir. Ahmet Çakar'ın konusu kural dışı değildir, kişinin yorumu bu forumda konuşulabilmelidir. Fakat sorun az evel dediğim gibi konunun saptırılmak istenmesi. Yönetim olarak bu noktada amacımız sizin o konuda dilediğiniz gibi yazabilmenizi sağlamaktır. Ancak konu bir yerden sonra sürekli olarak kontrolden çıkıyorsa ne yazıkki kilitlemeyi tercih ediyoruz.
Genel olarak durum bundan ibarettir. Hatalarımızı gördüğünüz yerde mutlaka bölüm yetkilisi arkadaşımız ile, bizlerle iletişime geçmenizi isterim. Amacımız sizleri germek, sıkıntıya sokmak değil, aksine daha güzel ve huzurlu bir ortamda yazışmanızı sağlamaktır.
Ahmet Çakar konusunu da loko arkadaşımız açmıştır, bilginize. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme