Şimdi Ara

Hangi kodlamada profesyonel olmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba , Ben bilgisayar programcısıyım bir cok programlama dilini öğrendim ancak herhangi birinde daha profesyonel değilim.
    suan bildiklerim php-jquery-javascript-Java-C#- ve sql Sizce Hangi alanda kendimi ön plana cıkarmalıyım nasıpse bu sene bilgisayar mühendisliğide okuyacagım. okurken para kazanmam lazım yazdıgın yorumları ıtinayla inceleyip düşüneceğim. şimdiden teşekkür ederim



  • Programlama dili secmeden once hangi alanda calismak istedigine karar vermen lazim. Her alana ozgu, digerlerine gore daha gelismis diller/araclar vardir. Ornegin web alaninda calismak istiyorsan php ve javascript uzerinde kendini gelistirebilirsin. Mobil istiyorsan Java veya C#(Xamarin). Masaustu istiyorsan C#. Bunlar sart degil tabiki. Yaygin kullanilanlari kastediyorum. Kisacasi neler yapmak istedigini bilmeden sunu ogren demek yanlis. Herhangi bir programlama diliyle istedigine yakin seyler yapman mumkun. Fakat profesyonellesmek istiyorsan, calistigin alana daha yatkin, guncel ve gelismis teknolijileri kullanman yararina olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.