Şimdi Ara

Hangi keyif paketlerini önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıl boyunca Giriş Paketi + Seçeceğiniz 2 Keyif Paketi + Şampiyonlar Paketi + HD ve 3D keyfi satın aldım.

Keyif paketlerinden birincisini Belgesel Paketi olarak düşünüyorum. Çocuk Paketi'ni düşünmüyorum. İkinci keyif paketi olarak Müzik Paketi mi yoksa Sporsever Paketi'ni mi almalıyım sizce?

Spor haberlerini dinlemeyi seviyorum; müzik dinlemeyi de seviyorum.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana; bir kaşık sesini bile çok gördünüz, şekersiz içerek çaylarınızı... İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün... Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?..

| Her gördüğümde beni salaklaştıran o imansız için büyük bir alkış istiyorum!..
  • Bende alıcam ve Müzik Paketi ile Belgesel Paketi'ni alıcam, Belgesel kesin alıcam'da, Müzik ile Spor arasında kaldım, Spor hastası olmama rağmen, Müzik paketini alıcam, öyle karar verdim, çünkü Müzik Paketin'de güzel kanallar var . MTV-VH1-MEZZO-MCM TOP-MTV LİVE HD gibi. Spor paketinde ise, Fox Sports-Eurosport-Extreme Sports-Espn America-Espn Classic var, bu kanallar hep yabancı, bence bir artısı yok, GS TV-BJK TV-BURSASPOR TV-SPORTS TV HD-NTVSPOR HD zaten giriş paketinde var, bunlar yeterli, Spor paketi alırsan, ekstradan üstte saydığım yabancı spor kanallarını izlersin, ki bence gereksiz olur, ama müzik paketin'de çok güzel kanallar var, özellikle MTV LİVE HD gibi, ben tercihimi Müzik ve Belgesel'den yana kullanıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRedDevils -- 1 Ağustos 2012; 11:11:28 >

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

Bende alıcam ve Müzik Paketi ile Belgesel Paketi'ni alıcam, Belgesel kesin alıcam'da, Müzik ile Spor arasında kaldım, Spor hastası olmama rağmen, Müzik paketini alıcam, öyle karar verdim, çünkü Müzik Paketin'de güzel kanallar var . MTV-VH1-MEZZO-MCM TOP-MTV LİVE HD gibi. Spor paketinde ise, Fox Sports-Eurosport-Extreme Sports-Espn America-Espn Classic var, bu kanallar hep yabancı, bence bir artısı yok, GS TV-BJK TV-BURSASPOR TV-SPORTS TV HD-NTVSPOR HD zaten giriş paketinde var, bunlar yeterli, Spor paketi alırsan, ekstradan üstte saydığım yabancı spor kanallarını izlersin, ki bence gereksiz olur, ama müzik paketin'de çok güzel kanallar var, özellikle MTV LİVE HD gibi, ben tercihimi Müzik ve Belgesel'den yana kullanıcam

Teşekkür ederim.
    Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana; bir kaşık sesini bile çok gördünüz, şekersiz içerek çaylarınızı... İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün... Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

Bende alıcam ve Müzik Paketi ile Belgesel Paketi'ni alıcam, Belgesel kesin alıcam'da, Müzik ile Spor arasında kaldım, Spor hastası olmama rağmen, Müzik paketini alıcam, öyle karar verdim, çünkü Müzik Paketin'de güzel kanallar var . MTV-VH1-MEZZO-MCM TOP-MTV LİVE HD gibi. Spor paketinde ise, Fox Sports-Eurosport-Extreme Sports-Espn America-Espn Classic var, bu kanallar hep yabancı, bence bir artısı yok, GS TV-BJK TV-BURSASPOR TV-SPORTS TV HD-NTVSPOR HD zaten giriş paketinde var, bunlar yeterli, Spor paketi alırsan, ekstradan üstte saydığım yabancı spor kanallarını izlersin, ki bence gereksiz olur, ama müzik paketin'de çok güzel kanallar var, özellikle MTV LİVE HD gibi, ben tercihimi Müzik ve Belgesel'den yana kullanıcam

Teşekkür ederim.

Rica ederim

• spor + belgesel alınız. en çok hd kanal onlarda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ama Digitürk ün yaptığı haysiyetsizlikten başka birşey değil. Tamam lig tv ayrı bir ücret. Ulusal kanallar giriş paketi eyvallah. Bu ne ya belgesel, müzik, çocuk, spor, haber vs. 50 parçaya bölmüş kanalları hepsi ayrı para. Para için herşeylerini satarlar bunlar. 6 senedir üyeym 6 senedir ne ödediğim, hangi paketten yararlandığımı ne onlar ne ben bilmiyorum. Ne tutturursam olayı...

Yakında çizgi film kanallarınızı da kendi içerisinde ayıracaklar. Şirinler izlersen 1 TL, Örümcek adam izlersen 1,5 TL ... Soyguncunun önde gideniz bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 3 Ağustos 2012; 8:43:41 >
    Referanslar : typhoon41 ( Samsung 8910) - nothing else... ( Seiko) - erdem.28 ( Nokia E72) - drakyuz ( Orient ) bilgin7 (Casio) - KubilayHakan ( Casio) - adrenalin876 ( Casio) - Kitty ( Casio ) - Revenge®( swatch ) - pinkcrow7 (Orient ) - Harpagos (Orient ) - muskeder (casio ) - BMW 528 (casio) - requiemdreamer ( seiko 5 ) - KcRasco (Swiss Military Hanowa) - energie34 (Victorinox otomatik) - SALAMANDER19 ( SEİKO ) - magunes117 ( victorinox chrono ) - Ahmet Tatar. ( casio sapphire crystal ) - magunes117 ( tissot pr100 ) - mcake± ( seiko ) - conjure ( Prada parfümler ) - MrTrojen ( dior homme ) - Harpagos ( Polo parfüm ) - danGerfuLL ( samsung nexus ) - confused ( zeno basel saat ) - awolf34 ( victorinox saat )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Aldıktan sonra değiştirilebilir mi acaba?

evet degiştirme şansınız mümkün. online işlemlerden yada müşteri hizmetlerinden işlem yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital34 -- 2 Ağustos 2012; 20:20:17 >
  • Şimdi ilk iki ay zaten bana tüm keyif paketleri açık. Niye şimdiden istediler ki seçimimi? Yani iki ay sonra karar versem daha mantıklı olurdu. Değiştirmek mümkün ise sıkıntı yok. Aradım müşteri hizmetlerini, değiştirebilirsiniz dediler. Ama baştan savma bir cevaptı, yani ne demek istediğimi tam anladığımı zannetmiyorum.

• Belgesel+eğlence müzik paketi kullanıyorum memnunum

Sıradışı Mühendis
  • sinema+belgesel almayı düşünüyorum bende

Orijinalden alıntı: 1905sss

Ben belgesel kanalı ve çocuk kanallarını seçtim. Seçimlerimi çocuğumun ilgi alanına göre kullandım

Ama Digitürk ün yaptığı haysiyetsizlikten başka birşey değil. Tamam lig tv ayrı bir ücret. Ulusal kanallar giriş paketi eyvallah. Bu ne ya belgesel, müzik, çocuk, spor, haber vs. 50 parçaya bölmüş kanalları hepsi ayrı para. Para için herşeylerini satarlar bunlar. 6 senedir üyeym 6 senedir ne ödediğim, hangi paketten yararlandığımı ne onlar ne ben bilmiyorum. Ne tutturursam olayı...

Yakında çizgi film kanallarınızı da kendi içerisinde ayıracaklar. Şirinler izlersen 1 TL, Örümcek adam izlersen 1,5 TL ... Soyguncunun önde gideniz bunlar.

Vahşi kapitalizm böyle bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: andore

sinema+belgesel almayı düşünüyorum bende

Sinema, keyif paketine dahil değil.

• quote:

1 yıl boyunca Giriş Paketi + Seçeceğiniz 2 Keyif Paketi + Şampiyonlar Paketi + HD ve 3D keyfi satın aldım.

Keyif paketlerinden birincisini Belgesel Paketi olarak düşünüyorum. Çocuk Paketi'ni düşünmüyorum. İkinci keyif paketi olarak Müzik Paketi mi yoksa Sporsever Paketi'ni mi almalıyım sizce?

Üstad medimarkt, satürn kampanyasından mı aldınız, yoksa normal tahahütlü üyelik mi yaptırdınız, ücretler ve tahahüt hakkında bilgi verirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

1 yıl boyunca Giriş Paketi + Seçeceğiniz 2 Keyif Paketi + Şampiyonlar Paketi + HD ve 3D keyfi satın aldım.

Üstad medimarkt, satürn kampanyasından mı aldınız, yoksa normal tahahütlü üyelik mi yaptırdınız, ücretler ve tahahüt hakkında bilgi verirmisiniz?

Bimeks kampanyasından aldım ben, 12 ay taahhütlü. 12 ay sonrasında anten ve HD Box'ı geri alacaklar. 531 TL değerinde aslında; ama o gün Milliyet Gazetesi'nde Bimeks için 400 TL veüzeri alışverişlerde kullanılmak üzere 100 TL indirim çeki vardı. Bunu da kullanarak peşin fiyatına 6 taksit ile 431 TL'ye satın aldım ben bunu.

• Sirf espn kanali icin spor paketini secerdim bir amerikan sporlari delisi olarak. Ama bence en guzeli spor, belgesel ve muzik paketlerini almak. Muzikte Mtv icin muzik paketi alinir :).

Orijinalden alıntı: Layblood

Sirf espn kanali icin spor paketini secerdim bir amerikan sporlari delisi olarak. Ama bence en guzeli spor, belgesel ve muzik paketlerini almak. Muzikte Mtv icin muzik paketi alinir :).

Sporsever Paketi'nde o kanallar yok ki. Sadece spor kanalları; Eurosports vb. gibi... Bahsettiğiniz gibi Ingiltere ya da Ispanyol maçlarını izlemek için ekstra bir paket satın almak gerek diye biliyorum ben.

• ben superlig paketi, hd paketi, belgesel ve sporsever paketi, spor extra aldim yanina muzik paketii nhediye verdiler aylik 78lira.. ayrica kou disi olacak ama full hd icin en iyi ayarlar nedir humaxta..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

Sirf espn kanali icin spor paketini secerdim bir amerikan sporlari delisi olarak. Ama bence en guzeli spor, belgesel ve muzik paketlerini almak. Muzikte Mtv icin muzik paketi alinir :).

Sporsever Paketi'nde o kanallar yok ki. Sadece spor kanalları; Eurosports vb. gibi... Bahsettiğiniz gibi Ingiltere ya da Ispanyol maçlarını izlemek için ekstra bir paket satın almak gerek diye biliyorum ben.

Espn america, espn classic vs gibi kanallar keyif spor paketinin icinde yer aliyor diye biliyorm bende.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.