Şimdi Ara

Hangi kasko hem ucuz hem güvenilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2004 model Peugeot aracıma kasko yaptırmayı düşünüyorum.Fiyat araştırmalarım sonucu 800 ila 1.500 arası rakamlar oynuyor.

Sizce fark nedir?

Siz hangi kaskoyu tercih ederdiniz?

Nedenleriyle kısaca belirtirseniz ve eğer fiyat bilgisi de verirseniz çok iyi olur........

Teşekkürler.

• Vallaha biz eskiden beri Anadolu Sigortaya yaptırıyoruz ehliyetin belli süreyi geçmişse indirim falan yapıyorlar, bende oz yüzden annemin ehliyeti ile kayıt ayptırdım

Geçen sene 600 küsür gibi bir fiyat ile yaptırmıştık sanırım, tam olarak bilemicem. Zaten Kasko istediğin özelliklere göre fiyatlandırıyor beim bildiğime göre.

Fiatlandırmayı pek bilemicem ama, bilinen isimlerden şaşma ben Anadolu sigortaı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: yazılımcı online

Vallaha biz eskiden beri Anadolu Sigortaya yaptırıyoruz ehliyetin belli süreyi geçmişse indirim falan yapıyorlar, bende oz yüzden annemin ehliyeti ile kayıt ayptırdım

Geçen sene 600 küsür gibi bir fiyat ile yaptırmıştık sanırım, tam olarak bilemicem. Zaten Kasko istediğin özelliklere göre fiyatlandırıyor beim bildiğime göre.

Fiatlandırmayı pek bilemicem ama, bilinen isimlerden şaşma ben Anadolu sigortaı öneririm

Arabanızın modeli ne? Kasko fiyatı 600 ise kasko değeri 14-15 milyar gibi olmalı,eğer deilse çok ucuzmuş..Bu arada bence de Anadolu sigorta...Ama pahalı diye biliom...

• en uygun anadolu gibi
  • ucuz değil ama araştır derim.
    AXA OYAK direk. güvenilir, hızlı ve problemsiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M A R E Ş A L

quote:

Orjinalden alıntı: yazılımcı online

Vallaha biz eskiden beri Anadolu Sigortaya yaptırıyoruz ehliyetin belli süreyi geçmişse indirim falan yapıyorlar, bende oz yüzden annemin ehliyeti ile kayıt ayptırdım

Arabanızın modeli ne? Kasko fiyatı 600 ise kasko değeri 14-15 milyar gibi olmalı,eğer deilse çok ucuzmuş..Bu arada bence de Anadolu sigorta...Ama pahalı diye biliom...

Evet arabamız corolla 99 yani 6 senelik bir model ve ikinci eli yaklaşık 15-16 milyar gibi bişey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.