Şimdi Ara

Hangi kart daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ati HD 2900xt mi yoksa 640mb Geforce 8800gts mi daha performanslıdır? Ayrıca Geforce için optimize edilmiş oyunlarda ati performansı çok geride kalır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 17 Eylül 2007; 14:54:43 >

• 8800gts tabiki oldukçada fanı vardır.
  • Bildiğiniz güncel bir karşılaştırmalı test var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

8800gts tabiki oldukçada fanı vardır.

Şakacı şey

8800GTS 640MB, HD2900XT ciktiktan sonra hakkın rahmetine kavustu. Artik Ya 8800GTS 320MB alicaksin ya da HD2900XT alicaksin.

8800GTS lerin 320MB liklerinde Alt-tab sorunu oldugu icin onu tavsiye etmiyorum. Nvidia Eylül ortasi gibi cözecegini belirtmis ama henüz ses seda cikmamistir. Eger gücünüz yetiyorsa HD2900XT alin ve rahatlayin
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

Bildiğiniz güncel bir karşılaştırmalı test var mı?

Üst konuya baksanız görürsünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

İlk sayfadaki teste baktım (28 Haziran'da yapılmış olan) ama Ati'nin yeni driverlarıyla performansında farkedilir artış olduğu söyleniyor. O yüzden her iki kartın da güncel driverlarıyla yapılmış bir testi var mı diye soruyorum...
  • Son güncel driverlarla hala ATi 8800GTX e yetişemesede, 320MB ve 640 MB lik 8800GTS leri çoğu test ve uygulamada geçiyor, ve bu kartları alırken en büyük Risk olan ALT+TAB sorunu olanca hızıyla devam ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

İlk sayfadaki teste baktım (28 Haziran'da yapılmış olan) ama Ati'nin yeni driverlarıyla performansında farkedilir artış olduğu söyleniyor. O yüzden her iki kartın da güncel driverlarıyla yapılmış bir testi var mı diye soruyorum...

nVidia'nın da son çıkardığı sürücülerle, bazı oyunlarda fps artışı sağladığını okudum,
    ATI kadar gelişmiş midir bilemem ama bunu da dikkate almak lazım,
    güncel bir test arayacağım şimdi bulursam eklerim buraya....

• yine bir tarafta 2900xt diğer tarafta 8800gts
  • x2900xt bence doğru tercih olabilir ama 320mb lık bir sparkle 8800gts de olabilir hani

Bugüne bugün Faruk Yerli ne demiş?

Crysis'i C2D 2.66 ghz,8800gts,2gb ram le, 1280*1024 kasmadan oynatabileceksiniz demiş

NOT:Sparkle'nin 8800gts modellerinde 320mb olanlarında yani alt+tab sorunu yok denecek kadar az.Yani gerçekten forumdaki kullanan arkadaşlardan duyduğumuz kadarıyla 1000 de 1 gibi birşey.Alıp bence gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkidd

x2900xt bence doğru tercih olabilir ama 320mb lık bir sparkle 8800gts de olabilir hani

Bugüne bugün Faruk Yerli ne demiş?

Crysis'i C2D 2.66 ghz,8800gts,2gb ram le, 1280*1024 kasmadan oynatabileceksiniz demiş

NOT:Sparkle'nin 8800gts modellerinde 320mb olanlarında yani alt+tab sorunu yok denecek kadar az.Yani gerçekten forumdaki kullanan arkadaşlardan duyduğumuz kadarıyla 1000 de 1 gibi birşey.Alıp bence gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Zaten merak ettiğim noktalardan birisi de Crysis... Nvidia için optimize edilmiş olucak.
    Bu oyunda Ati performansı nasıl olur acaba? GTS nin gerisine düşer mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.