Şimdi Ara

HANGi KARİKATÜR DERGİLERİNİ ÖNERİRSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar karikatür dergisi alacağım ama hangisinin mizah yönü daha güçlü açıkçası gülmeyeceğim birşeyi okumak istemem önerilerinizi bekliyorum.

• Gırgır hariç tüm karikatür dergilerini alırım.
    Sıralama yapacak olursam;
    1-Penguen
    2-Uykusuz
    3-Leman
  • 1-uykusuz
    2-penguen
    3-leman
  • Penguen,uykusuz
    Leman tırt... geç onu çok aşırı solculuk yapıyor saçmalıyorlar bazen,gerçi hepsi öyle ama leman çok aşırı yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 28 Haziran 2012; 0:08:20 >
  • Leman bencede tırt.
    Uykusuz-Penguen.Hangisini seçersin dersen uykusuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Gırgır hariç tüm karikatür dergilerini alırım.
    1-Penguen
    2-Uykusuz
    3-Leman

penguen geçenlerde müslümanları aşağılayan dergi değil miydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uykusuz hariç almıyorum gülersem bir tek ona gülerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1-Penguen
    2-Uykusuz
    3-Leman

Geçen hafta penguen in haftalık sayısını aldım ancak insanları güldürmekten çok eleştiri ön planda ama adamlar eleştirirken bile güldürmeyi başarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNSMDRGL

quote:

1-Penguen
    2-Uykusuz
    3-Leman

penguen geçenlerde müslümanları aşağılayan dergi değil miydi

hadi ya kim söyledi sana bunu ?
  • images google a yaz , penguen prezervatif

• uykusuz forever

• penguen,uykusuz... ama bana sorarsan- ki genel olarak herkese sormuşsun zaten- penguen bir adım önde derim
  • quote:

images google a yaz , penguen prezervatif

vay anasını.bir çizerin çizdiği karika tüm dergiye mal edilebilir mi? hem o karikatürde hakaret göremedim ben.Din,vicdan ve fikir özgürlüğü olan ve bunlar anayasanın teminatı altında olduğu bir ülkede yaşıyoruz.İş hakarete varmadıkça ister din olsun ister başka bir konu hakkında olsun,herşey çizilip söylenebilir

hayatınızda hiç karikatür dergisi aldınız mı ?
  • quote:

yazdım ilk 40 resim o camide geçen resimle dolu oldu.
  • quote:

quote:

vay anasını.bir çizerin çizdiği karika tüm dergiye mal edilebilir mi? hem o karikatürde hakaret göremedim ben.Din,vicdan ve fikir özgürlüğü olan ve bunlar anayasanın teminatı altında olduğu bir ülkede yaşıyoruz.İş hakarete varmadıkça ister din olsun ister başka bir konu hakkında olsun,herşey çizilip söylenebilir

adamlar edeceği hakareti etmiş, hem madem din özgürlüğü var o zaman kimse kimsenin dinine hakaret edemez , senin gibi solculuğun arkasına sığınan ateistler hep din özgürlüğü diye ağlar ama örnekte görüldüğü gibi İslam a hakarete sevinir.

• quote:

quote:

quote:

adamlar edeceği hakareti etmiş, hem madem din özgürlüğü var o zaman kimse kimsenin dinine hakaret edemez , senin gibi solculuğun arkasına sığınan ateistler hep din özgürlüğü diye ağlar ama örnekte görüldüğü gibi İslam a hakarete sevinir.

bana hakaret olarak algıladığın yeri gösterir misin? "allah yok,din yalan" yazısını mı hakaret olarak görüyorsun.eğer öyleyse allaha inanmayan herkes dininize hakaret etmiş ve suç işlemiş sayılıyor öyle mi.kedi canınızı sizin.
    senin gibi beyni kalıplaşmış fikirlerle dolu insanlara acıyorum.dininize inanmayan herkes sizin için solcu ve ateist.kendinizi geliştirin biraz.yobaz olmayın.

• uykusuz
  • [simage][/simage][simage][/simage]

HANGi KARİKATÜR DERGİLERİNİ ÖNERİRSİNİZ
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bana hakaret olarak algıladığın yeri gösterir misin? "allah yok,din yalan" yazısını mı hakaret olarak görüyorsun.eğer öyleyse allaha inanmayan herkes dininize hakaret etmiş ve suç işlemiş sayılıyor öyle mi.kedi canınızı sizin.
    senin gibi beyni kalıplaşmış fikirlerle dolu insanlara acıyorum.dininize inanmayan herkes sizin için solcu ve ateist.kendinizi geliştirin biraz.yobaz olmayın.

bu ayrımı anlayamayacak kadar kadar da çocuksun, her solcu ateist demedim , gözünle oku başka yerinle değil, anlatmak istediğim dengesiz bi inançsız solculugun arkasına sığınarak karikatür çiziyor ve her karikatüründe İslama olan kinini kusuyor çağdaş oluyor biz dinimizi aşağılamaya çalışan adamı eleştiriyoruz yobaz oluyoruz .

• Uykusuz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.