aRKDASLAR ELİNİZDE HANGİ RECEVERLAR var ve hangi kanallari kirip izliyebiliyorsunuz
bende bozulana kadar vantage x11s vardi kendiliginden guncellenip fransiz kanallari c cinema filan ile xxl mulvizyon1-7 rtl9 sport+ yani 40-50 kanal izleniyordu
bizde techstar var şuana kadar kanal kırmışlığıı görmedim..:) yalnız iki gündür fransız kanallarına bir haller oldu çoğunu seyredebiliyorum..
humax 5400 kullanıyorum (13 derecede tps ler ,polsat,absat paketi 19 derecede prımerler ,dıgıtal+ 1 derecede dıgı tv 15 derecede dmc ler vs ) ve çok memnunum tavsiye ederim
dreamboxum var ve bu kanalları zlıyorum :)
hahahahahaa,
keyle degıl srver ıle ızlıyorummm,
Hotbirt 13 east AbSat Tps Cyfra+ Polsat Skyİtali Nova Bulsat ArtPelha Asianet BhtBosnia British Telecom DorcelFreexTv 4ch Hrt Cro 3ch Sexwiew 12ch Mct 21ch Srg 2ch Slovak Link 7ch SunTV 3ch ZeeTv 2ch Redligith 5ch DeaapmTv DorcelFreexTv 4ch Globecast InXtc Tv 2ch Priwate Spice 1ch Rtv İnternational 6ch Olisat
Astra 19 East Digital+ Canal+Fr Premiere UpcDirekt Arena Canal+ NL Canal+Digital C+Nl Pink Plus Csd Espana Orf Premiere Austurya Noos Numque Easy TV
Hellasat 39 East AlbaniaSat
Arabsat 26 East OrbirtNetWort
Astra 28 East BskyB
Eutelsat 36 East Ntv+
Eutelsat 16 East AlbaniaSat Total Tv Tvr Cutural ITV pp ITV Partner
Siurus 5 East Max TV Kingston Viasat
İntelsat 1 West DigiTv
Amos 4 west BoomTV
Nilesat 7 West Art OrbirtNetWort
Telestar 15 West Dmc
Hispasat 30 West Tv Cabo Digital +
el yordamıyla biss keyle yayın yapan platformaları kırabiliyorum . diğer çözülebilen şifreleme sistemlerini kullanan kanalları da kırabilirim ancak şifrelere ulaşmak güç benim açımdan.
bulsat i izlemek icin newcamd server arıyorum? cihazım amstrad 15500 mega
şu şifre kırma olayını bir türlü anlamadım. bendede goldmaster uydu alıcı var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme