Şimdi Ara

Hangi ISS Tercih Etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar foruma yeni katıldım. İnternet aboneliğim 2 güne bitiyor ve ne yapacağımı bilmiyorum. Şu anda Türk Telekom' un 35 mbps sınırsız paketini kullanıyorum. Aylık ödediğim tutar 75 TL. Müşteri hizmetlerini aradım paket uzatımı için 35 mbps sınırsız için 115 TL gibi bir fiyat çekti. Ben bakıyorum Türk Telekom'un web sitesinde birkaç kampanya var onlardan bahsettim müşteri hizmetlerine ancak o kampanyalardan "yeni aboneler" faydalanıyormuş. Peki şimdiki bağlantıyı iptal ettirip sıfırdan yeni kullanıcıymış gibi sorunsuz abone olabiliyor muyuz? Çünkü fahiş fiyattan abonelik yenilemek mantıksız geliyor. Ona o parayı vereceğime sıfırdan abone olur 50 mbps sınırsız paketi 120 TL ye alırım(3 ay ücretsiz paket). Veya bir diğer seçenek ise başka bir ISS 'e geçmek lakin birkaç gündür araştırma içerisindeyim forum geneli görüyorum ki birçok ISS sorun üstüne sorun çıkartıyor. Ne yapmak lazım sizce? Gıbırnet, Netspeed, Milenicom, Türknet gibi sağlayıcılar mevcut diğer seçeneklerde. Onlar tabi çok daha uygun TT'ye göre ama stabilitesi nedir onu bilemiyorum.


    Bu arada Türk Telekom'un fiber hattı bulunuyor. Superonline 'ın maalesef altyapısı burda yokmuş yoksa ona geçebilirdim.








  • Benimde 1 haftaya sozlesmem biticek 35 mbps kullanıyordum benim tercihim gibirnet olucak taahhütsüz firmalar olduğu icin bi sorun yaşarsam ilerde farkli firmalara geçişler kolay

    1. binanızda boş port varsa yeni abonelik basvurusu yaparak soylediginiz paketleri baglatabilir eski aboneliginizi iptal ettirebilirsiniz edevlet uzerinden forumda boyle yapan kişiler vardi

    2. Bir kaç aydir araştırma sonucu gibirnet musteri hizmetleri olsun herhangi bir sorunda yakından takip ettiğini gördüm ben gibirnete gecicem yakin zamanda

    Not: yorumlarda referans kodu icin internetini övmek için geleceklerdir yamyamlar.
    Bur çok iss sorun yasiyor kimisi kendi sunucularına kaynaklı kimisi turktelekom alt yapısından destek vermemesi o firmaları secmememde buyuk etken oldu

    Benim turktelekom alt yapım 6 yıldır hiç sorun olmadı gibirnette sorun yaşayacağımı sanmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam altyapı sahibi türk telekomsa türk telekomu kullanmanız her zaman daha iyi olacaktır benim tavsiyem e devlet üzerinden kolayca abonelik iptal ederek yeni abonelik oluşturmanızdır.

    bu tarz konulara gelip sırf kodunu kullandırmak için dandik olan sağlayıcıları övenlere kanmayın lütfen teşekkürler iyi günler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binanızda, yakın çevrenizde turknet, netspeed kullanan kullanıcılar varsa onların deneyimini öğrenip karar vermeniz daha iyi olur çünkü 1 abone sorun yaşıyor diğer abone sorun yaşamıyor bunun sebebi de bulunduğunuz bölgenin kapasitesinden kaynaklı. Ancak telekom harici diğer firmalar bir süredir akşam saatlerinde stabilitesini kaybediyor, kasıtlı hız düşürme uyguluyor ama az önce söylediğim gibi bu hız düşümünden etkilenmeyen kullanıcıda oluyor. Bu durumları göz önüne alarak yaşadığınız bölgedeki kullanıcı deneyimlerine göre araştırmanızı yürütün derim.

  • Turknet, netspeed den başı çok ağrıyan gördüm. Göz göre göre onlara geçip rezil olmaya değmez bence. Kaldı geriye gıbırnet ve TT. Gıbırnet 100 mbps 95 tl oluyor totalde. TT 50 mbps 115 tl. Yani nasıl bu kadar fiyat farkı var anlamadım. Gıbırnet i çevrede kullanan var mı sorup ona göre yol izliyecem sanırım. Teşekkürler yanıtlar için, iyi günler.
  • Netspeed tabiki de davet kodum G541GA

  • Turknet harici herhangi bir firma olur.Kafana göre seç ama turknet düşünme bile, kendi huzur mutluluk ve sağlığın için..
  • Gibirnet fiyatları neden bu kadar ucuz acaba diğerlerine göre yani?
  • Şuan da gıbırnet biraz daha ağır basıyor gibi. Türk Telekom dan gıbırnet e transfer için başvurduk.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.