Şimdi Ara

Hangi işletim sistemini kurmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarhttp://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-K55VJ-SX031D-i5-3210-25Ghz-4GB-750GB-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu221651.html linkteki notebook'u sipariş ettim. yalnız bu notebook freedos o yüzden işletim sistemi gereksinimim var. bunu win 7 kurarak çözmeyi planlıyorum fakat hiç kurmadım daha önce.
    1) win 7 ultimate, home basic, professional hangisini kurmalıyım ?
    2)kurarken 32 bit mi kurmam avantajlı olur yoksa 64 bit mi ? avataj ve dezavantajlarını yazarsanız sevinirim
    3)işletim sistemi için bütçe ayırmamıştım. bu bana çok fazla sorun yaratır mı ?

• 1) basicten uzak dur. win7 pro veya ultimateden birini kurabilirsin(tercihim en üst versiyon olan ultimate)
    2) 4 gb ram var 32 bit kurarsan 3 gb olarak görür yani 64 bit kur ramlerden tam performans alırsın.
    64 bit artıları maksimum 3 gb yerine 128 gb ram desteği,64 bitin gelişmiş güvenlik özellikleri,64 bit yazılmış programları kullanım imkanı ve daha iyi performans vs diyebiliriz.. yani 32 bitten tek bir eksiği yok fazlası var..
    3)işletim sistemine bütçe ayırmana gerek yok indir netten orjinal bir ultimate 64 bit msdn isosu çak üzerine loaderı bak keyfine..
    paran cebinde kalsın sevmem bill gates'i
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.