yakın zamanda cep tlf almayı düşünüyorum ancak hangi işletim sistemli tlf almalıyım tlf modelide tavsiye edebilirsiniz ihtiyaçlarım ve aradıklarım sunlar
aklımda suan için nokia N8 ve N900 var farklı veya bunlar arasında yorum yapabilirsinz
Samsung Galaxy serileri HTC Desire veya serileri Huawei İdeos X5 , işletim sistemi olarak Android öneriyorum dostum. Şahsen ben Galaxy SL i9003 kullanıyorum ileri geri hertür hareket yapıyorum sorunsuzca :) çokta memnunum.
Program uygulama için Nokia'yı unut, android tellere bak
Xperia Neo Galaxy S Optimus Black
cevap için teşekkürler n900 maego işletim sistemide android değilmi yad farklı bir içeriğe mi sahipmi forumda araştırdım sizin dediğiniz gibi nokia tavsiye edilmiyor
birde xpeia nasıl iphone gibi hertür programı yükleyebiliyor muyum ve gps uygulaması nasıl ben suan samsung innov kullanıyorum özellik olarak iyi vs idi ama kamerası 8mp olmasına rağmen berbat çekiyor ve gps olmasına rağmen kullanamıyorum işletim sistemi symb berbat
dedikleriniz doğrultusunda bakınca sanırım sony xperia neo en iyisi birde bir sitede vidreo çakimini grnce daha iyi anladım andr markettende yararlanma çok iyi ama biraz pahalı sanırım 100tl daha düserse alınabilir
işletim sistemi olarak android tavsiye ederim. android işletim sistemli smartphone olarak da xperia neo ve lg optimus black tavsiye ederim. iki cihazın da tasarımı şık, fiyatı birbirine yakın.