Şimdi Ara

Hangi İşlemciyi Almalıyım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Yeni Bir Bilgisayar Topluyacagım İşlemci
    INTEL CORE i5-2400 3.1-3.4 6M 850M VGA LGA1155

Almayı Düşünüyordum Bir Bilgisayarcı Arkadaşım İ Serisi İyi değil Sattığım kişiler Memnun Değil Dedi bunun yerine
    Bana

INTEL C2QUAD Q8300 2.50GHz LGA775 4MB 1333MhZ

Almamı Önerdi Sizce i5 İşlemci Daha iyi değilmi bilgisi olan arkadaşlar Şikayetci olanlar Varmı ?

• i5 2500k alın bütçe varsa
  • Sandy ler şu anda en iyi performanslılar arasında nasıl iyi değilmiş.OC yapmayacaksan veya anakart ile programları ile basit oc yapacaksan 2400 alınabilir.Oc ile uğraşırım dersen İ5 2500K
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Sandy ler şu anda en iyi performanslılar arasında nasıl iyi değilmiş.OC yapmayacaksan veya anakart ile programları ile basit oc yapacaksan 2400 alınabilir.Oc ile uğraşırım dersen İ5 2500K

+1
    O bilgisayarcı arkadaşınla da fazla görüşmemeni öneririm.
  • Bende hazır konuyu bulmuşken sorayım bari i7 2600k mı i5 2500k mı desem ikisi arasında gözle görülür bir performans (ağırlıklı oyun multimedya yanısıra autocad ve max gibi progranmlara yönelik) farkı varmıdır acaba açıkcası biraz daha fazla vermeye değermi?
  • @meselem

O bilgisayarcı arkadaşa selam söyle, 775 soket ile 1155 yada 1156 soketi kıyaslayanamaz.

Elebtte soket 1155 özellikle de K serili (çarpanı açık) işlemciler daha performanslıdır.

@ozkarakilic

Oyun ağırlıklı ise i5 2500K yeterli gelir zaten direk 4.5ghz'de kullanıyorsun çok uğraşmadan kolayca o.c oluyor, 200 TL'de cebinde kalır...
  • arkaşın elindekini sana satmaya çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi SSD almalıyım Yardım
    geçen yıl açıldı
    Hangi monitörü almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cahilden dostun olacağına akıllıdan düşmanın olsun daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: snow-leopard

arkaşın elindekini sana satmaya çalışıyor

Doğru tespit. Arkadaşına sor bakalım, hiç sandy bridge (i 2xxx serisi) işlemci görmüş mü, eline almış, incelemiş mi?
  • Benim bilgisayarcı tanıdıgımda AMD işlemcileri tavsiye etmiyordu, aşırı ısındıgını ve yandığını söylüyordu..
  • beyler mesajlarınız için tşk iyi kötü fikir edinmiş oldum ben şimdi bu parçaları gold bilgisayar online alış verişten alıcagım bildiğiniz başkar firma varsa internet ustunden ordanda ala bilirim benim bilgisayarda yapacagım işleme gelince internet, zaman zaman oyun oynama Ağırlıklı olarak web site kodlama o yuzden tam olarak tavsiye ediceğiniz ideal işlemci ve ana kart hangisi olurdu acaba ? 4 gb ddr3 2000mhz ram almayı planlıyorum saygılar
  • Site olarak,

İnventus, eksen, teknobiyotik ve nova bilgisayarı öneriyorum.
  • Peki beyler bana hangi işlemciyi ve Ana kartı önerirsiniz i7 serisi alamam onlar çok pahalı :d

4 Gb 2000 mhz DDR3 Rem kullanıcagım Haber bekliyorum sizden sipariş vericeğim :)

Acaba arkadaşların söylemiş oldukları işlemci bumudur ??

INTEL CORE i5-2500 3.3-3.7 6M 850M VGA LGA1155

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meselem -- 13 Nisan 2011; 21:51:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.