Şimdi Ara

HANGİ İŞLEMCİYİ ALMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BİLGİSAYARIMDA İŞLEMCİ DEĞİŞİKLİĞİ YAPMAK İSTİYORUM.
    EKRAN KARTI- AMD R7 240
    RAM - 2GB+2GB KİNGSTON 800 MHZ
    ŞU ANKİ İŞLEMCİM ATHLON İİ X2 250 PROCESSOR 3.0GHZ
    EKRAN KARTI VE İŞLEMCİ DARBOĞAZ YAPIYOR İŞLEMCİ ZAYIF KALIYOR GTA5 AÇABİLCEK BİR İŞLEMCİ ÖNEREİLRİMİSİNİZ
    BU ARADA ANAKARTIM AM3 UYUMLU İŞLEMCİ ALIYOR
    200 TL Yİ AŞMASSA SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir76aydin -- 27 Temmuz 2017; 23:28:7 >

• Anakartınızın marka modelini öğrenip üretici sayfasından işlemci destek listesine bakınız.

Phenom II x4 945/955/965 desteği varsa 2. elde 150 TL civarına satılıyor. Mümkünse rami de 6-8 gb yapmaya çalışınız. Anakartınızın marka modeli tam olarak söylerseniz daha net yardımcı olunur.
  • Anakart marka model?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FOXCONN A74ML-K ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLERHANGİ İŞLEMCİYİ ALMALIYIM
  • 95 Watt TDP'li

Phenom II x4 945 C2 revizyon (HDX945WFK4DGI), C3 revizyon (HDX945WFK4DGM)
    Phenom II x4 955 C3 revizyon (HDX955WFK4DGM)

birini tercih edebilirsiniz. Bios güncelleme gerekebilir.

http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000467
  • Ekran kartın pek güçlü sayılmaz ki darboğaz büyük derecede olsun. Alacağın güçlü bir işlemci ile farkı hissetmen güç, R7 240'ın seviyesi belli. Phenom 4 çekirdekli bir işlemci alabilirsin, Athlon da olabilir. Fakat bu işlemcilerin yanına iyi bir ekran kartı alırsan 1080p'de yüksek grafik ayarlarında oynayabilirsin. Gözün yükseklerde değilse Phenom II X4 940 ve üzeri ile Athlon X4 640 ve üzeri işlemci tercihinde bulunabilirsin. Revizyon farklılğına dikkat et, anakartının işlemci desteğini kontrol et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya benim için grafik önemli değil gta 5 açsın yeter öğrenci adamız her şey fiyat performans ürünü olmak zorunda o yüzden r7 240 aldım alalı 1 ay oldu işlemcim çok berbat 3 dolarlık işlemci o yüzden darboğaz yapıo. bu arada bu önerdiğiniz işlemciler gta 5 açıyor deilmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi SSD almalıyım Yardım
    geçen yıl açıldı
    Hangi monitörü almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biri yardımcı olsa çok sevnirim. Intel® (Core™ i7-4550U) veya Intel (Core i3 4010U) işlemci,mi daha iyi bide bunların ortalama fiyatları nedir beimki (amd a6-6310 core i5) çok ağır ne yapcağımı bilmiyorum.
  • emir76aydin E kullanıcısına yanıt
    GTA5 hem iyi işlemci hem iyi ekran kartı isteyen bir oyun. Sisteminiz öyle bir değişiklikle ayağa kaldırılacak ve güncel oyunların üstesinden gelecek durumda değil. Bence en iyisi bu sisteme hiç masraf yapmamak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.