Şimdi Ara

Hangi iPad ? Yarın alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iPad almayı düşünüyorum fakat bende kararsızım.İşim gereği çok sık yolculuk yaptığımdan dolayı Macbook taşımaktan yoruldum artık bir iPad almak istiyorum ama Air ile Mini (2-3) arasında kararsızım.Alacağım modelin en az 32 gb ve 3G li olması gerekiyor.İkinci elde temiz cihazlar var sizce hangisini tercih etmeliyim? Air büyük ekran gazete ve multimedya olayında daha güzel ama taşımak sorun olur mu? Mini daha hafif, ekran ppi değeri daha yüksek ama kararsız kaldım dostar yardınıza ihtiyacım var.Kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazarsa sevinirim.

• Hocam selamlar bende alacağım air düşünüyorum 1100-1200 e çok güzel temiz 32 gb ve 4gli modeller bulunuyor. Mini3 gereksiz bir cihaz o kadar paraya değmez bence. Illa ekran küçük olsun derseniz mini 2 ye yönelin. Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini 3 tavsiyem olur bunlar arasında . Film izlemek daha keyifli ve ayrıntılı olur. Touch id de işine yarar diye düşünüyorum . Fakat mini 3 un 32 gb olanı yok. Air in 32gb var . Tercih senin ikisi de a7 64 bit işlemciye m7 teknolojisine sahip.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Air 2 niye düşünmüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkürler mini 3 128 gb Wi-Fi+4G modelini aldım

• canmania C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ne kadara aldınız memnunmusunuz verdiğiniz paraya değen bir cihazmı ben ipad mini 2 düşünüyorum ve nereden aldınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pusulasız Adam -- 1 Aralık 2014; 18:09:48 >
  • Teşekkürler. Air ile mini arasında gidip geldim tercihim mini oldu taşıması ve kullanımı air e göre daha pratik geldi bana ama mini yi tercih etmemdeki en büyük sebep uygun fiyata bulmamdı. Jelatininde 10 Kasım'da Apple Store dan alınmış mini3 128 gb 4g yi 1300 tl ye aldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.