Şimdi Ara

Hangi iPad çizim için daha elverişli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumunuz bugün Apple yeni gözbebeklerini tanıttı. Bunların arasında iPad Air ve iPad mini with Retina da var. Oyun ve iWorks için almayı düşünüyorum, yanına bir de Wacom Intuos Creative Stylus alıp çizimimi tablette yapmak istiyorum. Sizce Air mi yoksa mini 2 mi alayım? 64 GB almak istiyorum ama Air miniden 100 dolar daha pahalı. Minide çizim rhat olmaz diye endişeleniyorum fikirleriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Malumunuz bugün Apple yeni gözbebeklerini tanıttı. Bunların arasında iPad Air ve iPad mini with Retina da var. Oyun ve iWorks için almayı düşünüyorum, yanına bir de Wacom Intuos Creative Stylus alıp çizimimi tablette yapmak istiyorum. Sizce Air mi yoksa mini 2 mi alayım? 64 GB almak istiyorum ama Air miniden 100 dolar daha pahalı. Minide çizim rhat olmaz diye endişeleniyorum fikirleriniz nedir?

Çizim için iPad uygun değil gibi geliyor hocam bana . Bende grafik okuyorum grafik tablet olarak düşündüm ama yetersiz ucuzundan bi grafik tablet almanız daha cok ise yarar ama ekran yok orası ayrı ekranlilarida malum baya pahalı :) ha basit çizimler yapacaksanız sketchbook gibi programlarla yapabilirsiniz tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Knocknight

quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Malumunuz bugün Apple yeni gözbebeklerini tanıttı. Bunların arasında iPad Air ve iPad mini with Retina da var. Oyun ve iWorks için almayı düşünüyorum, yanına bir de Wacom Intuos Creative Stylus alıp çizimimi tablette yapmak istiyorum. Sizce Air mi yoksa mini 2 mi alayım? 64 GB almak istiyorum ama Air miniden 100 dolar daha pahalı. Minide çizim rhat olmaz diye endişeleniyorum fikirleriniz nedir?

Çizim için iPad uygun değil gibi geliyor hocam bana . Bende grafik okuyorum grafik tablet olarak düşündüm ama yetersiz ucuzundan bi grafik tablet almanız daha cok ise yarar ama ekran yok orası ayrı ekranlilarida malum baya pahalı :) ha basit çizimler yapacaksanız sketchbook gibi programlarla yapabilirsiniz tabi

Oyle profesyonel cizimler yapmayi dusunmuyorum zaten. :)

• Çizim istiyorsanız Samsung'a bakmanız daha iyi olacaktır.
  • Isin asli iTunes koleksiyonumu birakmak istemiyorum, gerek uygulama olsun gerek muzik olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.