IE 7 kurdum güzel bayagı farklı olmuş, ama firefox a alıştım tabi vazgecmek zor.
firefox tabii ki. eklentileri yeter.
firefox safari opera
**Opera**
En Hızlısı Opera
en hızlısı opera ancak bazı sitelerde sorun çıkarıyor o yüzden tek başına kullanamıyorsunuz mutlakta diğer browserlardan da faydalanmak durumundasınız
uzun bir süre firefox kullandım.. firefoxun eklentileri gerçekten çok iyi.. halada PC de yüklü..opera DH sayfasındaki linkleri çok gıcık bir bir font ile gösteriyordu ayarlarından da değiştiremedim.. ama gerçekten hızlı ve stabil bir tarayıcı.. şu aralar Maxthon kullanıyorum.. bu tarayıcınında özelliklerini ciddi abartmışlar çok konforlu olduğu için kullanıyorum.. hem hızlı hem uyumlu hem fazlaca özellikli vs. vs. sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz.. Ama herkesin maxthonu birkere denemesini isterdim.. gerçekten iyi..
firefox kullanıyorum
IE'ye göre daha güvenli Parolaları otomatik çıkarıyor pipeling network ayarlarıyla çok daha hızlı yer imi çubuğu ile daha hızlı erişim bir sürü application, adds-on
firefox artık
quote:
Orjinalden alıntı: EmRSrL
ünlü oldum
internet explorer (IE7 Pro ile daha kolay ve kullanışlı hale geldiği için) ama en hızlısı opera (indirme yöneticisi hariç)
OPERA
Benim pc biraz eski bu yüzden tarayıcalar da bile yavaş kalıyor...Firefox kullanıyorum, bazen ie kullanmak zorunda olursam bu bana ölüm gibi geliyor...pc alt üst oluyor...ayrıca firefox ta ie eklentisi de bulunmakta...
Ateşli Tilki
firefox
firefox ve opera ikisinide uzun süre kullandım. firefoxta karar kıldım. istediğim her eklenti mevcut ayrıca opera da olup hoşuma giden şeyleri de eklentiler yardımıyla kullanabiliyorum. ie tab eklentisi de açamadığı bir site bırakmıyor zaten. hız olarakta bir sıkıntısını görmedim. tek kötüleyebileceğim özelliği ff nin ilk açılış süresidir. o kadar da olsun artık.
Mozilla Firefox kullanıyorum Bir çok eklentisi ve teması var İnş opera yı da deniyecem
Opera
En sevdiğim yönüde girdiğiniz sayfalarda ileri geri dolaşırken önbellekteki sayfanın tıkladığınız anda açılması. Operaya alışınca firefox adamı gıcık ediyor. Geri diyorsunuz takılıyor, sayfayı geç açıyor falan...