Şimdi Ara

Hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim 2020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum... 2 ay sonra süperonline aboneliğim bitecek adsl kullanıyorum, altyapım bu kadarına izin veriyormuş. Türknet sitesinde 75 mb ye kadar verebiliriz diyor, türk telekom hipernet (24-den 10 e kadar)kullanabilirsiniz şeklinde sonuç veriyor, kablonet altyapısı yok başvuru yaptım(ne zamana belli olur tanrı bilir)... Sonuç olarak kafam acayip karıştı ne yapacağımı bilmiyorum. en son hız testimde 13mb indirme 0.5 mb upload hızı vardı yani daha ne kadar kötü olabilir ki? Genel olarak kötü yorumları gördüğüm için arayışlara 2 ay önce başladım. Yaşadığım yer İstanbul-Küçükçekmece- gültepe mahallesi buralarda yaşayan arkadaşlar varsa önerilerine de açığım.



  • Up
  • Ucuz olsun diyorsanız Türknet veya Millenicom iyi alternatiflerdir. Tabi sorun yaşanlar mevcut ancak herkes de sorun yaşamıyor. Türknet 95 Millenicom 99 TL'ye Hattınızın desteklediği son hızı verir. Onun dışında piyasaya yeni bir oyuncu giriyorhttps://gibir.net.tr/ fiyat olarak diğerlerinden daha uygun 10 temmuzda Türkiye geneli abone alımına başlıyor, özellikle ping olarak güzel değer veriyor gibi şuana kadar gördüğüm kadarıyla. Taahhütsüz olduğu için denenebilir bence.
  • Merhabalar,

    Dilerseniz adresinizihttps://gibir.net.tr/ üzerinden veya +90 850 550 0332 (WhatsApp / Tel) üzerinden bizimle paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.

    iyi günler.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler değerlendireceğim.
  • Fixnet'in taahhütsüz paketlerine bakmanızı öneririm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NT2L kullanıcısına yanıt
    tavsiye için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar merhaba.Bende bu arkadaşla aynı durumdayım.Evimde Superonline fiber vede VDSL 2 Türk Telekom hattı var.Sizce hangi internet servis sağlayıcı seçmeliyim.İnternete baktım memnun olunan hakkında hiçbir iss yok.Sizce hangisi seçmeli?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber Hangisiyse Onu Almanı Tavsiye Ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hacoza2 H kullanıcısına yanıt
    Tsol fiber tabiki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattınız ADSL ise en fazla 24 mbps hız alırsınız. Bahsedilen 75 hızı almanız için hattınızın VDSL destekli olması lazım aksi durumda alacağınız hız maksimum (uzaklığa göre) 20 mbps civarı olur.

    VDSL bile olsa çok kısa sürede hızlar düşebiliyor. Ben ilk geçtiğimde hızım 97-95 arası gidip geliyordu hiç kopma olmuyordu sonra ne olduysa birden hız anlamında 80 bile göremez oldum. Ne yaptıysam kime başvurduysam eski hızımı geri getirtemedim.

    En sonunda binada SOL olduğu için ona geçtim şimdi hızım 100 üstü ve hiç sorun yaşamıyorum. Keşke alt yapınız desteklese ve fibere geçseniz çünkü hem ADSL hem VDSL sürekli sıkıntı çıkardığı için internetin keyfi Türkiye şartlarında ancak fiberde çıkıyor.
  • 8 Upload nasıl veriyorsunuz turk telekom alt yapısı kullanmıyormusunuz ?
  • arkadaşlar şöyle bir durum oldu...
    turknet,tt,millenicom vs baktıktan sonra bir ümit superonline aradım ve dediler ki "beyefendi sizin altyapınızda vdsl var ve 65mb ye kadar download hızı var" kafamdan aşağı kaynar sular döküldü bu lafı duyunca madem böyle bir şey vardı neden sorgulama sonuçları ve telefondaki bilgilendirme sadece adsl üzerinden oluyor tarzı sorular kafamda döndü ve şu an için 24 mb indirme hızı ile vdsl pakedine geçtim 1 hafta içinde port ekleyeceklermiş ilk 6 ay 89 sonraki 6 ay 99 olacak. anlık olarak (port eklenmedi) 23 mb indirme 5 upload veriliyor. böyle iyi hizmet devam ederse 50 mb lik pakede kadar çıkarım. müşteri hizmetlerini arayıp ara ara sormak lazım, güncel altyapı durumunu. superonline de sorun yaşadım ama hemen çözüldü muhatap buldum fiyatı ne olursa olsun hizmet iyi yeni bir şey denemekten korkuyorum ayrıca... zaman geçtikçe burayı güncellerim.




  • alex59 kullanıcısına yanıt
    vdsl varmış yeni haberim oldu benimde üstelik sürekli sorgulamama rağmen...
  • Bunların hepsi üç kağıtçı, müşteri uyanana kadar düşük hızlarla çok para alıyorlar. Müşteri baktı gidiyor, aaaa vdsl altyapınız varmış :) Eğer sorgulamada 65 mbit çıkıyorsa çok rahat 75 mbit pakete geçebilirsiz. 24 mbit için 90 tl çok yüksek bir rakam, taahhütsüz alternatifleri denemenizi öneririm.
  • Ar3th A kullanıcısına yanıt
    seneye kaldı artık çünkü bir sonraki dönemde askere gideceğim yoğun işlerim oluyor uğraşamıyorum artık ancak çok şüphelendim dijital operatör uygulamasına girerim her hafta bakarım güncelleme olmuş mu diye ancak bu günlerde verilmesi çok dikkatimi çekti belki de tesadüftür...
  • 2016/12 aydan beri kullanıyorum türkneti denemeni öneririm çevrende mahallende kullanan varsa sor sıkıntı yaşadımı yaşamadı mı şanş işi 4 yıldır 4 kere arıza yaşadım oda kış aylarından yaza geçinçe oldu oksitlenme yüzünden 75/4 kullanıyorum


    Arızası çok olan bu foruma yazaar arızası olmayan buraya uğramaz bile :) değerlendir :) hattını da taşı superonline dan turknete daha az sıkıntı çekersın yenı hat açılınca sıkıntı yaratıyor malum İSS firması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 22 Haziran 2020; 23:20:8 >
  • emreylcn06 kullanıcısına yanıt
    Benim VDSL geçişim 1ay sürdü, ama şuan nazar değmesin 10numara hizmet alıyorum. 90+download 8up 4ping. Kopma dalgalanma hiç yaşamadım. Türknet bi deneyin, ilk zamanlarda herkes sorun yaşıyor zaten. Hizmetden memnun kalmazsanız değiştirirsiniz. (Hızım ilk başta 80di sonra dslam kilidini kaldırttım 90+ oldu) Hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim 2020 Hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim 2020

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • taahhütü verdik artık seneye deneyeceğim türkneti teşekkürler için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.