Şimdi Ara

hangi internet sağlayıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba gümüşhanede ikamet ediyorum fiber internet kullanıcısıyım. 190 liraya 100 mbit fiber sözleşmem bitiyor ve türk telekom ilk 6 ay 500 sonraki 6 ay 600 liralık teklif sundu. sizce diğer internet servis sağlayıcılara geçmeli miyim hangisini tavsiye edersiniz. telekom ile hız ve kesinti sorunum hiç olmadı daireye kadar fiber geliyor.




  • Türk telekomdan memnunsan değiştirme. Bence en iyisi o. Zaten bu ekonomide daha ucuzunu bulman zor ve sürekli kesilme, düşme vs olur verdiğin paraya yazık olur.
  • https://forum.donanimhaber.com/100-luk-tarife-fiyatlari--155948637


    Taahhütsüzler de 6 ay da bir zam gelir onu hesaplamanız lazım. Peşin ödemeliler var; bazısında yıllık; bazısında ay bazlı. Fiber de sorun yaşama vdsl bağlantıya göre daha düşük.

  • Fiber yada VDSL altyapı için 20 Mbps upload 100Mbps download WORLDNET firması veriyor Türk Telekom’dan daha Uygun’a veriyor (319TRY) ve sözleşme yapabiliyorsunuz 12 aylık en azından fiyat zamlarından uzak duruyorsunuz pahalı fiyat ödemektense. Cgnat sıkıntısı yaşatmıyor firma ve maç günlerinde yurtdışı çıkışlarını kısıtlamıyorlar. Pop Noktasi Ataköy/ Istanbul icin max ping 8MS


    worldnet
    Worldnet - Bir Dünya İnternet - Piyasanın En Ekonomik İnterneti
    https://worldnet.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 7 Mart 2024; 21:24:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.