Şimdi Ara

Hangi il acil Balıkesir Manisa Isparta Kütahya Tekirdağ Kırklareli Isparta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Balikesir Üniversitesi'nde üçüncü senem, bu işler beklentinle alakalı, ben kız arkadaşımla orayı kazandım ve 3 senedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor, gezmeyi seven biriysen İzmir Bursa ve İstanbul yakın, ilçeleri desen hepsi birbirinden güzel, ayrıca biz Fenerbahçeliyiz ve Ünifeb çok aktif, maçlara gidiyoruz, beraber maçları izliyoruz, farklı etkinlikler yapıyoruz ve şu an Eskişehir'de canım sıkılıyor, keşke orada olsam diyorum. Eğer arkadaş edinemeyip, tek başına takılmaya çalışırsan gerçekten Balıkesir çekilmez ve iğrenç bir yer haline gelir çünkü bowling salonu bile olmayan bir şehirden bahsediyoruz neticede. Diğer şehirleri bilmiyorum ama alkol açısından Balıkesir biraz sıkıntılı, insanlar alkole ve tüketimine bir şey demese bile belediye yüzünden alkol satan kafe tarzı yerler yok, alkol satan yerlerin hepsi gece kulübü tarzı, müzik son ses açık olan yerler ve dolayısıyla pahalı. Biz içeceğimiz zaman evde içiyoruz rahatça ama eğer bunu dışarıda yemek yerken alkol almak istersen (Leman Kültür tarzı) öyle bir yer maalesef yok, var da Edremit yolunda ve uzak. Diğer şehirlerde arkadaşlarım var ama durum tam olarak nasıl bilemiyorum o yüzden diğer şehirler hakkında yorum yapamıycam. Ayrıca Balıkesir son zamanlarda gelişmeye başladı, bir tane alışveriş merkezi açıldı ve bir tanesi de yolda, Balıkesir'e büyük beklentilerle gelmezsen, ve Seyehat edip gezmeyi seven biriysen bence sıkıntılı olmayacaktır. Edit: Eğitim fakültesi haricindeki fakülteler merkezden 17Km uzakta, 5 dakikada bir pembe otobüsler gidiyor ve ulaşım sıkıntılı değil, 20 dakika civarı sürüyor yol. Kampüs hayatı 2 sene önce hiç yoktu, şu an biraz daha aktif hale gelmeye başladı, kafeler falan açıldı ve kampüsün içinde biri özel iki yurt var. Balıkesirde öğrenci olan adam kampüse sadece ders dinlemeye gider onun dışında eğitim fakültesi etrafındaki kafelerde takılır. Aklında bulunsun. Ayrıca öyle dağ başında gibi değil, sonuçta o kampüste 2000 kişi kalıyor ve rahatça yaşıyorlar, benim okul merkezde olmasına rağmen ilk sene ben de kampüste kaldım, şu an çok kötü gelse de gözüme o sıralar bir sıkıntım yoktu, tekrar dediğim gibi, beklentiyle alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slyvia -- 19 Temmuz 2017; 12:27:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Isparta Türkiye'nin öğrenci yoğunluğu bakımından ikinci ili. (Ispartalı değilim)

Her türlü sosyal aktivite rahatlıkla gerçekleştirilebilir, Antalya'ya yakınlığı da bence olumlu başka bir tarafı. Olumsuz bir taraf olarak kiraların yüksekliğinden bahsedebiliriz.

• @aslancaca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdur Isparta

Bence Ispartayı 2 kere yazmışın az düşün
  • Tekirdağ, Kırklareli. Kırklareliliyim bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balıkesir - Çöp, yaşam merkezleri şehir merkezinden uzak.
    Manisa - Sıcak, saçma sıcak.
    Kütahya - Küçük Konya
    Tekirdağ - İstanbul'a yakın, halkı rahat Kırklareline nazaran temiz.
    Kırklareli - İstanbul'a yakın, halkı rahat ama pis.
    Isparta - Favorim. Sıcak ama antalyaya, afyona yakın. Canın sıkıldı baraja git 1 saat balık ye taptaze. Antalya 1,3 saat, afyon 1,3 saat. Belediye Başkanı yüksek mimar şehir yapısı çok iyi gelişen bir şehir. Ama deprem bölgesi, 5 katlı binadan yüksek bina yok. Çoğu 4-5 kat arası. İlk 9 katlı binanın temeli atıldı diye gösteriş yapmışlardı.
  • çorlu seni tatmin edebilir ha ahım şahım bi yerde değil aradığını rahatlıkla bulabilrsin lüleburgazlıyım kırklareline bulaşma derim

bide bu tekirdağ denince insanların rakı makı demesine ayar oluyorum üretim tesisi var diye alkolik mi oluyor zannediyorlar anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersinizEMRE -- 20 Temmuz 2017; 4:52:49 >
  • Hem başlığa hem konuya Isparta'yı niye 2 kere yazdın?

• Yazdığın şehirlerden 3'üne gittim Isparta Kütahya Balıkesir. Isparta güzel şehir, yaşanılır. Kütahya ve Balıkesir'i pek beğenmedim.

• Balikesir, manisa ve Tekirdağ alkol acisindan rahat

Manisa digerlerine göre büyük şehir daha cok alkol tuketen var

Büyük ihtimalle

Balikesirin ayvalik Tekirdağ in da Çorlu da iciyorlardir buralar haricinde merkezlerde pek yok galiba

Ispartada caddede alkol içilen mekan yoktu herhalde sadece cafeler var

Kütahya'da kirklareli de hiç sanmıyorum

• Öğrencilik icin manisa secmelisin izmire cok yakin ve büyük şehir sicak demisler de yazin kalmicaksin sonucta ogrenciysen 20 dkya izmire gidersin izmirden de ogrenciler celal bayari tercih ediyorlar isparta ve saydigin diger sehirlere fark atar

Manisa

• Bir Balıkesirli olarak Balıkesirden uzak dur diyorum. Şehir tamamen 60+ için inşa edilmiş gibi(karesiden bahsediyorum)

Diğer şehirlerden Tekirdağ ve Isparta'ya gittim, tavsiyem Isparta olur.

• tekirdağ balıkesir kırklareli manisa ısparta

kütahyayı listeden çıkar

kütahya'da 4 kırklareli'nde 2 sene okumuş bir manisalı olarak yaptım sıralamayı diğer yazdığın illeri de gezdim gördüm. bence sıralaman bu şekilde olsun

• Kırklareline sakın gelme. Berbat bir yer. Esnafı düzenbaz, okul zaten leş

• Balıkesir i övenler net ben yandım herkes yansın kafasında olanlardır.Şiimdi balıkesir de ne yapılır rehberini söylüyorum

Şehre inilir burda deniz yok mu yea denir (deniz 2 saat mesafede)
    Şehir toplamda 20-30 dk da gezilip bitirilir bu kadar mı yea denir (2 cadde 1 sokak)
    Üniversite de farklı ortam vardır diye düşünülür her gün 25 km yol gidilir bi dağa varılır öğrenci kapasitesi 1-2 günde öğrenilir işte tam da burda yatay geçiş planları devreye girer(yatay geçiş yapamaz)
    Yukarda bi eleman kolay ulaşım demiş büyük ihtimal nef de falan okuyor o yolu sınav dönemi çeken bi adam böyle konuşmaz
    Yatay geçiş olmaz ygs ye girilir 5yüzbin sıralama yapılır ve en iyisi burda kalıp bitireyim denir
    erasmus-çap-farabi planları yapılır (gidilemez çünkü mmf in en önemli bölümünden max 2 kişi gidebilir)
    Gece alemine akmak istersin 10 da heryer kapanmış olur
    Gece dışarda her türlü tinerci ve deliye rastlanır (balıkesirin delisi ünlü)
    Kurslara ve body e yazılırsın gitmezsin
    MMF de okuyorsan kim olursan ol Allah yardımcın olsun
    NEF güzel ayrıntısını bilemem
    Evler pahalı çalışıp okuyayım dersen işler kısıtlı para çok harcanıyor
    4 senedir bahar şenliği adı altında atla koşturup çocuk oyunları oynatıyorlar
    4 senede 2 sanatçı geldi 1 ini belediye getirdi
    Köyden geliyorsan beğenirsin biraz bişeyler gören insan burda çok sıkıntı çeker
    Bu yazım askerler,polisler,memurlar vs.. içinde geçerlidir 4 sene höşmerim yer parkda çekirdek kola yapar şuan aktif olan 1 avm de dolaşır caddede kız keser dönersiniz
    Allah ım düşmanımın başına vermesin

• Tabi ki memleketim Tekirdağ

3.5 sene önce Aydın'a taşındım şimdi bin pişmanım

Orada kiralar da ucuz taşındığım yıl ortalamanın birazcık üstü 3+1 evin kirası 500 falandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrightSilence -- 29 Temmuz 2017; 15:26:43 >
  • Balıkesir güzel yer ama istanbuldan tekirdag daha yakin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.