Şimdi Ara

Hangi Heroyu Alsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    15 level bir noob oyuncuyum. Şu an 4870 IP biriktirdim ancak hangi heroyu alsam o konuda kararsız kaldım.
    Nasıl bir hero derseniz de herhangi bir lanede olabilir ancak en çok oynadığım herolar Ahri, Ashe, Jax ve Amumu. Ahri ve Amumu oynarken gerçekten keyif alıyorum. Jax ile 1v1de iyiyim denebilir ancak tfye gelince tırtlıyorum biraz. Ashe'nin ise late game'i hoşuma gidiyor. Elimdeki herolar;
     Hangi Heroyu Alsam?

Janna, Master Yi, Sivir ve Twisted Fate ile hiç oynamadım açıkçası, Ryze ve Nasus ile de 1er kez oynadım ancak pek sevemedim.
    Janna'yı yeni gelecek skin için almıştım 30 level olana kadar sup oynamayı pek düşünmüyorum çünkü, oyuna biraz daha alışmak istiyorum. Master Yi görmekten kusacağım artık her oyun, uyuzluk olsun diye alırım diye düşünmüştüm ama ciddi bir nerf gelene kadar oynamam sanırım. Sivir'i bedavaya aldım, daha kullanma fırsatım olmadı. Twisted Fate ile de hemen sonrasında Ahri'yi aldığım için oynayamadım o biraz arada kaynadı. Annie ise çok sevimli bir hero oynaması da keyifli oldukça ama karşımda rangesi yüksek olan bir hero geldiğinde feedliyorum o yüzden canım istemedikçe oynamam sanırım.
    Niye bu kadar uzun uzun anlattım bilmiyorum.

Özet: Okumayın.
    Neyse Caitlyn ve MF göz kırpıyor bana ikisi de çekici baya. Aslında Vi ya da Volibear almak istiyordum onları free iken oynadığımda oldukça keyif almıştım ancak oyunu oynamaya çok fırsat bulamıyorum 6300 ip'ye kim bilir ne zaman ulaşırım. 4800e bile IP booster ile 3 günde zor ulaştım.

Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 26 Ağustos 2013; 9:08:46 >

• vayne yada caitlyn ? :) bu arada ıp booster nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogumGunuCocugu

vayne yada caitlyn ? :) bu arada ıp booster nedir ?

Evet Vayne de olabilir aslında. Ama izlediğim yarışma streamlerinde sürekli Vayne mekaniği Vayne mekaniği (yabancılar da diyor) duymaktan "Nedir lan bu mekanik!?" diye pek ısınamadım kendisine.
    IP Booster da kazandığınız IP miktarını satın aldığınız süre boyunca 2 katına çıkarır. Shopta boosts seçeneğinde görebilirsiniz.
  • yabancılar işte :P alısında cok delı oynanır dıye dusunuyorum.

• 15 level biri icin fazla hero var. Ben 20 olana kadar ashe ile oynamistim . Soruya gelicek olursak vayne alirsan ileride cok faydasi olur diye düsünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aynstayn19

15 level biri icin fazla hero var. Ben 20 olana kadar ashe ile oynamistim . Soruya gelicek olursak vayne alirsan ileride cok faydasi olur diye düsünüyorum.

Valla hocam oyuna ilk basladigimda diger free herolara gore daha iyi oynadigim icin jaxi kullandim ve sonra satin alip onu kullandim hep. Ama jax ya da top lane kapilinca oyunu bilmedigim icin sikinti yasadim baya. Sonra baska hero ve lanelere de alissam iyi olur diye dusunup aldim :) Ahride cok gozum vardi diye rp yukledigimde almistim da kalanlarini arkadas onerisi ile aldim genelde.

2 tane Vayne yaniti kafami karistirdi biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 26 Ağustos 2013; 9:32:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma

Merhaba,
    15 level bir noob oyuncuyum. Şu an 4870 IP biriktirdim ancak hangi heroyu alsam o konuda kararsız kaldım.
    Nasıl bir hero derseniz de herhangi bir lanede olabilir ancak en çok oynadığım herolar Ahri, Ashe, Jax ve Amumu. Ahri ve Amumu oynarken gerçekten keyif alıyorum. Jax ile 1v1de iyiyim denebilir ancak iş tfye gelince tırtlıyorum biraz. Ashe'nin ise late game'i hoşuma gidiyor. Elimdeki herolar;
     Hangi Heroyu Alsam?

Janna, Master Yi, Sivir ve Twisted Fate ile hiç oynamadım açıkçası, Ryze ve Nasus ile de 1er kez oynadım ancak pek sevemedim.
    Janna'yı yeni gelecek skin için almıştım 30 level olana kadar sup oynamayı pek düşünmüyorum çünkü, oyuna biraz daha alışmak istiyorum. Master Yi görmekten kusacağım artık her oyun, uyuzluk olsun diye alırım diye düşünmüştüm ama ciddi bir nerf gelene kadar oynamam sanırım. Sivir'i bedavaya aldım, daha kullanma fırsatım olmadı. Twisted Fate ile de hemen sonrasında Ahri'yi aldığım için oynayamadım o biraz arada kaynadı. Annie ise çok sevimli bir hero oynaması da keyifli oldukça ama karşımda rangesi yüksek olan bir hero geldiğinde feedliyorum o yüzden canım istemedikçe oynamam sanırım.

Neyse Caitlyn ve MF göz kırpıyor bana ikisi de çekici baya. Aslında Vi ya da Volibear almak istiyordum onları free iken oynadığımda oldukça keyif almıştım ancak oyunu oynamaya çok fırsat bulamıyorum 6300 ip'ye kim bilir ne zaman ulaşırım. 4800e bile IP booster ile 3 günde zor ulaştım.

Teşekkürler şimdiden.

Sen şimdi hero almaya devam et 20 olunca rünüm diye yok aglarsın.Ben 20 olana kadar sadece ryze master yi falan oynadım sonra 2 sayfa rünü cektim direk 20 olunca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    10 yıl önce açıldı
    Hangi Gitarı almalıyım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

15 level biri icin fazla hero var. Ben 20 olana kadar ashe ile oynamistim . Soruya gelicek olursak vayne alirsan ileride cok faydasi olur diye düsünüyorum.

Valla hocam oyuna ilk basladigimda diger free herolara gore daha iyi oynadigim icin jaxi kullandim ve sonra satin alip onu kullandim hep. Ama jax ya da top lane kapilinca oyunu bilmedigim icin sikinti yasadim baya. Sonra baska hero ve lanelere de alissam iyi olur diye dusunup aldim :) Ahride cok gozum vardi diye rp yukledigimde almistim da kalanlarini arkadas onerisi ile aldim genelde.

Bence hiç karısmasın vayne cıdden ıyı hero tanklar felan hıkaye karşısında bi videolara bak oynanışına combolarına vs vs yapabılcegıne ınanıyorsan kesınlıkle al derım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MiroqLu Tr

quote:

Merhaba,
    Nasıl bir hero derseniz de herhangi bir lanede olabilir ancak en çok oynadığım herolar Ahri, Ashe, Jax ve Amumu. Ahri ve Amumu oynarken gerçekten keyif alıyorum. Jax ile 1v1de iyiyim denebilir ancak iş tfye gelince tırtlıyorum biraz. Ashe'nin ise late game'i hoşuma gidiyor. Elimdeki herolar;
     Hangi Heroyu Alsam?

Teşekkürler şimdiden.

Sen şimdi hero almaya devam et 20 olunca rünüm diye yok aglarsın.Ben 20 olana kadar sadece ryze master yi falan oynadım sonra 2 sayfa rünü cektim direk 20 olunca

Ben bu hizla oybarsam en az 2 ay 20 olanam bence o yuzden simdilik hero aliyorum en azibdan yeni hero goreyim diye.

• quote:

quote:

vayne oyun basinda alacagi 1-2 kill ile takimi tasiyacak potansiyele sahip. Tercih senin ama ben vayne alirsan ileride girecegin dereceli oyunlarda daha faydali olacagini düsünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vayne biraz beslendimi ağlatır. Onun dışında oynamaktan çok zevk aldığım herolar riven, teemo, lissandra, kha'zix. Teemo ıle bayağı eğlenirsin diye düsünüyorum. mantarlar yüzünden oyundan soğutabiliyosun hele o kör etme yok mu adcler ıska üstüne ıska hem 1350 ip fazla bisey değil

• teemo veya le blanc alabilirsin

istersen sivHD nin videolarını izle (le blanc)
  • Tristana alabilirsin basit ve etkilidir

• Bu herolar 20 levele kadar idare eder 20 level olunca direk rün dizersin.Bu arada TR'de isen lütfen west'e geç
  • Kesinlikle Xin Zhao almalısın,hem kolay,biraz tank kastığın zaman oyunu garanti alıyorsun.

Hangi Heroyu Alsam?

Edit : Oyundaki rolüm Jungle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrimci Penguen -- 26 Ağustos 2013; 10:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devrimci Penguen

Kesinlikle Xin Zhao almalısın,hem kolay,biraz tank kastığın zaman oyunu garanti alıyorsun.

Hangi Heroyu Alsam?

neredeyse bütün oyunlarında death killden fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadulayev

quote:

Kesinlikle Xin Zhao almalısın,hem kolay,biraz tank kastığın zaman oyunu garanti alıyorsun.

Hangi Heroyu Alsam?

Memnun muyum? Evet. Kill almaktan çok takıma yardım edip asist yapmak daha mantıklı geliyor bana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadulayev

quote:

Hangi Heroyu Alsam?

Memnun muyum? Evet. Kill almaktan çok takıma yardım edip asist yapmak daha mantıklı geliyor bana.

daha az ölmeye çalışmalısın manasında söyledim

• @Devrimci Penguen Xin Zhao izlediğim kadarıyla pek benlik bir hero değil ancak biraz daha bakayım ona.

@14Yaşındayım West'te bir 10 levellık hesabım vardı ancak kendimi orada fazla güçsüz hissettiğimden dolayı en az 30 level olana kadar TR'de idare etmeye karar verdim. Benim de 12 yaşındaki çocuklardan ana avrat küfür yemek hoşuma gitmiyor ancak biraz daha dayanacağım artık.

@nm0 Le Blanc'ın late'i kötü diye biliyorum. Latesi iyi olsun istiyorum açıkçası.
    Teemo'dan da Master Yi'den nefret ettiğim kadar nefret ediyorum, oynamam onunla.

@SirCrocodile Tristinayı da pek beğenmemiştim aslında izlediğim kadarıyla ama ona da bakayım.

Şu an benim için ağır basanlar Vayne ve Caitlyn şu an. 2sinin de düzgün gameplayını izleyip ona göre karar vereceğim sanırım.

Ayrıca yeni konu açmamak için sorayım diyorum;
    Teemo (gerçi midde oynuyorsa Ahri ile sıkıntı yaşamıyorum), Tryndamare ve benden düşük seviyede olmadığı sürece Nidalee tarafından eziliyorum hep, hangi heroyu alırsam alayım. (Tabi bi Master Yi var da o zaten OP oğlu OP yapacak bir şey yok) Bunlardan korunmak için ne yapmamı önerirsiniz acaba?

• quote:

@Devrimci Penguen Xin Zhao izlediğim kadarıyla pek benlik bir hero değil ancak biraz daha bakayım ona.

@14Yaşındayım West'te bir 10 levellık hesabım vardı ancak kendimi orada fazla güçsüz hissettiğimden dolayı en az 30 level olana kadar TR'de idare etmeye karar verdim. Benim de 12 yaşındaki çocuklardan ana avrat küfür yemek hoşuma gitmiyor ancak biraz daha dayanacağım artık.

@nm0 Le Blanc'ın late'i kötü diye biliyorum. Latesi iyi olsun istiyorum açıkçası.
    Teemo'dan da Master Yi'den nefret ettiğim kadar nefret ediyorum, oynamam onunla.

@SirCrocodile Tristinayı da pek beğenmemiştim aslında izlediğim kadarıyla ama ona da bakayım.

Şu an benim için ağır basanlar Vayne ve Caitlyn şu an. 2sinin de düzgün gameplayını izleyip ona göre karar vereceğim sanırım.

Ayrıca yeni konu açmamak için sorayım diyorum;
    Teemo (gerçi midde oynuyorsa Ahri ile sıkıntı yaşamıyorum), Tryndamare ve benden düşük seviyede olmadığı sürece Nidalee tarafından eziliyorum hep, hangi heroyu alırsam alayım. (Tabi bi Master Yi var da o zaten OP oğlu OP yapacak bir şey yok) Bunlardan korunmak için ne yapmamı önerirsiniz acaba?

O levellerde çok kullanılıyor. Ya mesela hiç kullanılmayan heroları alırsan karşıdaki adam afallıyor büyük ölçüde. Syndra Orianna gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.