Şimdi Ara

Hangi HDD yi alayım acil öneri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Valla hocam bende Seagate FreeAgent Goflex desk var 2 tb çok memnunum eğer yanında taşımayacaksan tavsiye ederim usb 3.0 falan var irde masa adaptörü olması çok iyi sağlam bir şekilde masada duruyor benimki ısınma çok az fiyatıda uygun buradan bakabilirsin
    http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/seagate-stac1000200-3.5-1tb-freeagent®-goflex™-desk-usb-2.0-siyah-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=48529

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharp Dressed Man -- 4 Aralık 2011; 16:38:00 >

• Hocam benm dediğim modeller 2.5 inç
  • Pardon ona dikkat etmemişim ama çok fark edeceğini sanmıyorum aradaki fiyata değermi tabi dediğim gibi taşınma durumu yok ise
  • Taşınma durumu yok . İşte elements 30 lira daha hsaplı ama boyut farkı vs varı die merak ediyorum
  • Tabi biliyorsundur 2.5 ve 3.5 harddisk lerin artı ve eksilerini
  • 3.5" ler daha mantıklı bence artıları daha fazla 2.5" pek tercih edilmiyor depolama olayında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi SSD almalıyım Yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eminmisin :) Ben daha yeni sattm 1 tb lik hdd mi. 2.5 inç varken , priz aramamak varken neden 3.5 alayım ki. Usb stick gibi kullanırsın bunu. Mesela alıp tv de film izlicem hem adaptörü takıosun hem usb yi fazldan kablo kalabalığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Eminmisin :) Ben daha yeni sattm 1 tb lik hdd mi. 2.5 inç varken , priz aramamak varken neden 3.5 alayım ki. Usb stick gibi kullanırsın bunu. Mesela alıp tv de film izlicem hem adaptörü takıosun hem usb yi fazldan kablo kalabalığı

İşte onlar 3.5" eksileri Ama bencede dediğin gibi 30 tl fark var ama özellik açısından değişen bişey yok
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/External-HDD-2-5-/WESTERN-DIGITAL/ELEMENTS-SE-2-5-USB-3-0-1TB-p-59407-c-30.htm bence uygun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.