Şimdi Ara

Hangi Hat Sizde Daha Makul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle lütfen hiçkimse ön yargılı davranmasın ben şimdi Turkcell kullanıyorum elbet ki internetinden vs... hepsinden çok memnunum ama sorun hepsi çok pahalı SMS alayım diyorum çat 20 TL çok pahalı ben de bu yüzden Avea ya ya da Vodafone a geçmeyi düşünüyorum Avea çok ucuz ama çekim kalitesini internet gücünü filan bilmiyorum Vodafone orta bütçeli gibi ve şimdiye kadar da hiçbir çekim sıkıntısı duymadım sizce hangi hatta geçmeliyim şu anda Turkcell Platinum üyesiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aylık ne kadar dakika sms internet ihtiyacın oluyor ona göre tavsiye de bulunalım hocam.

• çekmiyor ön yargılarından kurtulun taahhüt vermeden istediğiniz operatöre numaranızı taşıyın bölgenizde sorun varsa tekrar taşırsınız ancak çekmeyen bölgeyi bulup orada yaşıyor olmak için de bahtsız bedevi olmak lazım 3 operatörde iyidir ancak bodrum katı vs bazen sıkıntı olabiliyor.
  • Genelleme doğru olmaz bulunduğunuz yerde denemeniz lazım.Geçen hafta arkadaşın evinde çekmiyordu,ilk kez vodafonun çekmedigini gördüm.Bu hafta şikayet etmişler ve düzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Genelleme doğru olmaz bulunduğunuz yerde denemeniz lazım.Geçen hafta arkadaşın evinde çekmiyordu,ilk kez vodafonun çekmedigini gördüm.Bu hafta şikayet etmişler ve düzelmiş

Ben fazladan 6000 adet baz istasyonu koyduğunu söyleyen Turkcell'in İst-Beyoğlu'nda bile çekmediği yer buldum.

Genelde hepsi iyidir. Kapsama alanı haricinde altyapı olarak bence sıralama şöyle; 1- Turkcell (286 01), 2- AVEA (286 03), 3- Vodafone (286 02)
  • Turkcell in çekmediği yerde Vodafone nun çektiğini gördüm
    Avea Çekim konusunda çöp
  • Yani dakikada 500 den az kullanmam sms heryöne 3000 den fala olması lazım internette en az 1 GB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz hat hangisi ?
    3 yıl önce açıldı
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turkcel ve Vodafone'un hiç çekmediği yerde Avea'nın 3G çektiğini gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkrm2000

Arkadaşlar öncelikle lütfen hiçkimse ön yargılı davranmasın ben şimdi Turkcell kullanıyorum elbet ki internetinden vs... hepsinden çok memnunum ama sorun hepsi çok pahalı SMS alayım diyorum çat 20 TL çok pahalı ben de bu yüzden Avea ya ya da Vodafone a geçmeyi düşünüyorum Avea çok ucuz ama çekim kalitesini internet gücünü filan bilmiyorum Vodafone orta bütçeli gibi ve şimdiye kadar da hiçbir çekim sıkıntısı duymadım sizce hangi hatta geçmeliyim şu anda Turkcell Platinum üyesiyim.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/Profesyonel1200

12 yıllık turkcell maceram bitti.

avea iyidir iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Arkadaşlar öncelikle lütfen hiçkimse ön yargılı davranmasın ben şimdi Turkcell kullanıyorum elbet ki internetinden vs... hepsinden çok memnunum ama sorun hepsi çok pahalı SMS alayım diyorum çat 20 TL çok pahalı ben de bu yüzden Avea ya ya da Vodafone a geçmeyi düşünüyorum Avea çok ucuz ama çekim kalitesini internet gücünü filan bilmiyorum Vodafone orta bütçeli gibi ve şimdiye kadar da hiçbir çekim sıkıntısı duymadım sizce hangi hatta geçmeliyim şu anda Turkcell Platinum üyesiyim.

avea iyidir iyi

herkes yararlanabiliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

avea iyidir iyi

fusem ne derse o

• 26 yaş altındaysanız eğer
    Vodafone Faturayı Aşmayan
    Tarife her yöne 500 dk her yöne
    5000 sms 25 TL +Aşmayan 1 gb
    internet paketi 14 TL+telsiz
    kullanım ücreti 1.31 TL=40.31 TL
    www.vodafonefreezone.com/Article.aspx?PageID=195

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şah mat -- 10 Ekim 2013; 21:25:13 >
  • Vodafone FreeZone iyiymiş aslında...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • heryöne konuşma ve mesajlaşma paketi için *turkcell (fırsat180 12 tl)
    *sınırsız internet için vodafone (eski cepnet 11 tl)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone geç çekim gücü Turkcelle aynı avea çöp
  • 1.bimcell
    2.pttcell
    3.pocell
    4.avea
    5.vodafone
    6.turkcell

• quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

Vodafone geç çekim gücü Turkcelle aynı avea çöp

+1 katılıyorum hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.