Şimdi Ara

Hangi gtx 1060 ı almalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Kullandıklarım içinde en iyisi MSI GAMING X modeliydi. Bana göre Strix serisinden daha başarılı.
    katiliyorum vede bende kullaniyorum suan bu ekrankartini (msi gaming x)

@fightclubtr
    bundan önce asus evga inno3d his sapphire sparkle markalarinida kullandim. msi gaming x serisinde sogutmaya gercekten önem vermis, her durumda serin ve bir o kadar da sessiz diyebilirim. Fanini manuel ayarladim start stop olayini sevmiyorum kaldiki hemen hemen her üretici kartlarini bu özelligi koyuyor ama degistirmek cocuk oyuncagi..

Asus larin sogutmasi gercekten tartismasiz iyi fakat problemsizlik konusunda msi in gerisinde, kimse kusura bakmasin. Benim msi tercihimin baslica sebebide buydu. Internette hatali asus kart yorumlarini bir yila yakin takip ettim ayni sekilde diger markalarinda, msi bu konuda beni ikna etmeyi basardi vede suan memnunum, coilwhine yada baska bir probleminde olmayisi olaya farkli bir boyut kazandiriyor cünkü daha önce evga marka gtx 780 kart bende deli gibi coilwhine yapiyordu. inno3d gtx 770 ise yüksek fpslerde cokta rahatsiz etmeyen coilwhine a sahipti. Alacagim son kartin coilwhine yapma olasiligini cok yüksek görüyordum, yorumladigimin aksine oldu..

oc olmadigi halde 1974mhz de calisiyor ve oc yap bana diye bakiyor öyle bir sicaklik degerinde..

Fakat sende benim gibi uzun ömürlü kart pesinde degilsen, cift fanli herhangi bir gtx 1060 alabilirsin, cok isinmiyor kartlar yani eski seriler gibi degil artik. Yani strix almak yerine daha ucuz kartlara yönelmen mantikli olur, cünkü 2-3 sene sonra sen degistirene kadar problem cikmasi cok zor bir ihtimal zaten garantisi var. Ben karti suyu cikana kadar kullanirim mesela.

• Soğutma konusunda Msi çok iyidir. Özellikle Gaming X versiyonu.

• fightclubtr F kullanıcısına yanıt
    ASUS'un RGB aydınlatması olan Rog Strix serisinden çok fazla farkı yok. MHz değerlerinde ufak farklılıkları var ancak DUAL'da alsanız pişman etmez. Karşılaştırma sitelerinde birkaç farklı 1060'ı karşılaştırıp değerlerine bakabilirsiniz.
  • 3 gb ıle 6h atasında fark olduğu gini marka ve soğutma sistemleri arasındada farklılıklar vardır.
    mını modelleri benım nıldıgım 4 gb dır vede tek faıdır soguutması dıherlerıne gore kotutudur.
    ama adamlar uretmısler ve satıyorlar. sonuç olarak alınabılır. bütçe meselesı paran var sa en ust model en pahalısını almalısın.
    mantık onu gerektürür çünkü.

ama yok param az dersen sana karışamayız.

bask olasy aslında sura bıtıyor.

tamamamen su ekran kartı bir hastalık bazılarına bendede var.
    cok yazıcam ama yasamda kım okucak kım değer verıcek kım onemsıcek o yüzden yazmıyorum.

BUNLARDAN BIRINI ALŞMALISIN.
    3 gb olayını hemen 1 kalemde gec. unut. mını ufak kart tek fanı tek kalemde gec unut.

marka olayına gelınce sana bunu tavsıye edertırım turkıyedende alınca 4 sene garantısı var.
    https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/ROG-Republic-of-Gamers-Products/
    https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/ROG-STRIX-GTX1060-O6G-GAMING/
    https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/ROG-STRIX-GTX1060-6G-GAMING/

haydı kolay gele.

ayrıca su lıngıde vereyim size
    https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/ROG-Republic-of-Gamers-Products/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 5 Haziran 2018; 4:57:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SmashDoctor

ASUS ROG STRIX GTX 1060 6GB alırsan çok performanslı kart en iyi gtx 1060dır diyebilirim.
    1060larda En iyi VRM ve soğutmaya sahip kart Gaming X 1060 6GB, Strix degil. 1060 Gaming X, 1080 Gaming X ile aynı soğutucuyu paylaşıyor.

Özetle Gaming X 1060 = Gaming X 1080 PCB + soğutması + GTX1060 çip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 5 Haziran 2018; 5:6:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Valla 3fan ve directcu teknoloji si daha ne diyeyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.