Şimdi Ara

HANGİ GAZETEYİ OKUYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

HANGİ GAZETEYİ OKUYORSUNUZ?

(En Son Oy Tarihi: 4.7.2007)
Giriş
  • Almanyada EN ÇOK SATAN gazetenin trajı 4,5 milyon Türkiyemizde tüm gaztelerin tirajı 4,0 milyon....

• Posta gazetesi Öldümü Ben mi göremedim? Ben Posta Okurum
  • ANKETTE TÜRKİYENİN ENÇOK SATAN GAZETESİ POSTA YOK MU YADA BEN Mİ GÖREMEDİM....
  • quote:

Orjinalden alıntı: toxic35

Posta gazetesi Öldümü Ben mi göremedim? Ben Posta Okurum

ve dunden bugune tercuman da davayi kaybederek isim hakkini kaybetti yeni adi 'bugun'müs
  • Almanya´da kişi başına gelir 13 bin euro. Burada gazete fiyatları ortalama 50 cent; 700 bin TL civarında. Türkiye´de gelir 2 bin 500 dolar desek, gazete fiyatları ortalama 250 bin lira arasında. Oran Almanya´da 26 binde bir, Türkiye'de ise 13 bin 500'de bir. Yani kabaca gazeteler Türkiye'de Almanya'dan 2 misli daha pahalı.

Bu yüzden az okunuyordur belki, ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganza -- 9 Ekim 2005, 2:09:36 >
  • ALLAHINI SEVİYOSAN ortalama gazete fiyatı 200,000 bin sigara fiyatı ortalama3,milyon sigara..hesap ortada..200,000 bini weremeyecek adam çok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seksek

ALLAHINI SEVİYOSAN ortalama gazete fiyatı 200,000 bin sigara fiyatı ortalama3,milyon sigara..hesap ortada..200,000 bini weremeyecek adam çok mu?

Bu sorunun cevabini sen ilk mesajinda vermissin bile. "Türkiyemizde tüm gaztelerin tirajı 4,0 milyon...."

Demek ki veremeyecek adam cok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu an hangi kitabı okuyorsunuz?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cumhuriyet + 3-4 gazete daha var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 9 Ekim 2005, 3:16:36 >
  • NO COMMAND okumama sebebi 200,000 weremeyen kişilermiş...
  • Yaklaşık okumayı öğrendiğim günden beri (yaş üç buçuktu ) düzenli gazete okurum. O yüzden 90'lı yıllardaki manşetler, özellikle terör olayları (hain pusuda 45 erimiz şehit edildi,geceyarısı Şırnak'ı topa tutan teröristler elektrikleri kesip devlet dairelerine saldırdı, çatışmalar devam ediyor), Apo, şeriat olayları, Çiller-Erbakan-Yılmaz üçlüsü, Kamer Genç(çiçek sulama olayı), filan hep çocuk kafama işlemiş siyaset dendi mi aklıma hep bu insanlar geliyor.

İlk başlarda Sabah çok hoşuma giderdi. Çünkü resimli renkli basit bir gazeteydi (hala öyledir ama vatan kurulduktan sonra çok kan kaybetti.) O zamanlarda nedense Hürriyet ve Milliyet çok ciddi geliyordu.

Sonra biraz daha büyüdüm. Bu defa Vatan hoşuma gitmeye başladı. Sabah ile Milliyet arasında bi gazeteydi bu da (ki hala öyledir)

Artık bu gazete de hafif kaçıyor tat vermiyordu. Son 1 senedir Hürriyet okuyorum. Vatan'a göre haberleri oldukça taraflı olmasına rağmen sağlam yazarları var. (emin çölaşan, bekir coşkun, özdemir ince...) Fatih Altaylı gibi bir insandan kurtulmaları iyi oldu. Kangrenli kolu kesip attılar. Tek yamuk yazar Ertuğrul Özkök. Bir insan bu kadar mı iyimser olur yarabbim ya. Teröristler gazeteyi bsıp kendisini rehin alsa "Daha kötüsü de olabilirdi iyi ki öldürmediler" diye yazı yazabilecek potansiyele sahip bu adam

Son bir aydır ise okul vs. durumlardan gazete okumaya zamanım olmuyor. Sadece köşe yazılarını takip etmeye çalışıyorum. Gerisini internetten Hürriyetim.com'dan takip ediyorum hiç fena değil ve site gazetesinden daha objektif Gece 2'de okuduğum haber sabah çıkıyo gazetede ben bunu örmüştüm yaw Allah Allah nerde acaba diyorum Babam akşam gazeteyi getiriyo eve ben şaşkın şaşkın "Ya baba bu dünkü gazete değil dimi" diyorum

Bu arada Takvim, Posta, Gözcü vb. gazetelerden hayatım boyunca hiç hazzetmedim. Bomboş gazete onlar. Zaten alanların yüzde doksnı bulmaca için geriye kalanlar da Haydar Dümen, Zekeriya Beyaz hoca için alıyor...

Bide şunu söliyim, genel kültürüm süperdir. Yarısını gazete okumaya (günde en az 1 saat gazete okurdum son 1 aya kadar) yarısını da sözlüğe borçluyum...

Bir de, 15 yaşındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembel hayvan -- 9 Ekim 2005, 3:25:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alpinist_uA

ANKETTE TÜRKİYENİN ENÇOK SATAN GAZETESİ POSTA YOK MU YADA BEN Mİ GÖREMEDİM....

posta da gazete mi ya???
  • Beyler bi bakın bakalım unuttumuz gazete war mı?
  • Özgür Politika gazetesini neden büyük harflerle yazdin diyecegim kizacaksin simdi?

Ekleme: simdi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganza -- 9 Ekim 2005, 2:33:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganza

Özgür Politika gazetesini neden büyük harflerle yazdin diyecegim kizacaksin simdi?

ok şimdi dikkat etmemişim.. copy past oldu :D

• quote:

Orjinalden alıntı: xf

quote:

posta da gazete mi ya???

KAVAK AĞACI MI.....
  • quote:

quote:

quote:

posta da gazete mi ya???

KAVAK AĞACI MI.....

YOK, GAZOZ AĞACI.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Cumhuriyet + 3-4 gazete daha var

HANGİ GAZETELER? WAR DAHA
  • quote:

quote:

quote:

posta da gazete mi ya???

KAVAK AĞACI MI.....

ııı.üzerinde çıplak karı resimleri bol olan ve haydar dümenin fanteziilerini paylaştığı karalama kağıdı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

posta da gazete mi ya???

KAVAK AĞACI MI.....

ııı.üzerinde çıplak karı resimleri bol olan ve haydar dümenin fanteziilerini paylaştığı karalama kağıdı...

• Saka bir yana Posta ve ona benzeyen pacavralardan tuvalet kagidi bile olmaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.