Arkadaşlar ben hergün düzenli gazete okurum.Sabah gazetesi okurum.İçeriğine göz attıktan sonra spor sayfasına geçerim.Oradan da dünya raporu sayfasına geçerim.Lakin dünya raporu sayfası 1 bilemediniz 2 sayfa.Benimde en çok ilgimi dünya haberleri çekiyor.Hatta dikkatimi çekti TRT ana haber dünya haberlerine diğer kanallara göre daha çok yer veriyor.Tavsiyelerinizi bekliyorum
Arkadaşlar trt 2 haberleri ve ntv haberlerini kaçırmamaya bakarım zaten başka kanalda izlemem doğrusu.Diğer kanallardan hiçmi hiç ilgimi cekecek yayın yapmıyor.Zaman gazetesi hakkında nederlerse desinler en kral gazetebence dünya haberleri bakımındanda cok zengin her telden takılıyor bu gazete.Galiba Türkiyenin en cok satan gazetesi olmasıda buna bağlı.Ben ntv ve zaman gazetesinin sitesinden cıkmam sürekli güncelleniyor ve dünyayl ilgili bir cok haber var.Çünkü zaman gazetesi dünyanın bir çok ülkesinde basılıyor haber kaynakları diğer yayaın organlarına oranla daha güvenilir tarafsız ve daha fazla.Ntv mesela bir gazete cıkarsa galiba Türkiyede ilk 3 e girer yazılı basında adamlar süper yayın yapıyor herşeyden haber veriyor.Zaman gazetesi ve ntv den vazgeçme derim.