Şimdi Ara

Hangi Fotoğraf Yazıcısı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hepsi birarada tabir edilen murekkep puskurtmeli yazici almayi dusunuyorum. Canon PIXMA MP800 ve Epson RX700 arasinda kararsiz kaldim.
    Yaziciyi oncelikli olarak fotograf basmak amaciyla almak istiyorum. Bahsettigim modelleri deneyen var mi? Baski kaliteleri urun reviewlerinde bahsettikleri gibi gercekten fotograf studyosu kalitesindemidir? Hayir eger bunlardan cikan fotograf birseye benzemiyorsa ucuz bir all-in-one HP ink-jet yazici alip fotograflari eski usul fotografcilarda bastiririm. 400 YTL daha fazla para vermeme de gerek kalmaz. Cok kararsiz kaldim vesselam :)

Degerli yorumlariniz cok makbule gecer.

• selam mp800 aldım baskı kalitesi süper fotokopi tarayıcıda güzel negatif flimleri bile tarıyor
    ama yazıcının bir sorunuvar
    oda kartuşların doldurulamaması
    kartuşların altında küçük bir cip bulunmakta mürekkep bittiğinde doldursan bile bu algılamıyor
    ve yazıcı baskı yapmıyor eğer dolum proglemini açarsan süper bir yazıcı derim
    ben alalı bir hafta oldu değim gibi kartuşlar proglem yarattı?

metinsertt@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsertt -- 25 Ağustos 2006; 22:21:47 >
  • bence fotograflarini studyoda bastir zaten 10 x15 baskinin fiyati oldukca makul inkjet printerde kullandigin ozel kagit'in ve murekkeb'in masrafi daha pahaliya gelecektir ........... bende evde canon s900 photo printer kullaniyorum ama bence inkjet olayi hala pahali......
  • bende alacam ama inkjet laserjet mi daha kaliteli çıkarır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.