Şimdi Ara

Hangi Formula 1 oyunu daha iyidir (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
216
Cevap
0
Favori
6.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında klavye ile de "az dönmek" gibi bir şansınız var; "DIGITAL STEERING RATE" ayarını aşağı doğru çekerek bunu başarabilirsiniz. Ve pistin özelliklerine bağlı olarak bu ayarı değiştirebilir, piste göre özel ayar yapabilirsiniz.

• Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy açıldıwww.fileplanet.com nasıl üye olcam
  • Vallahi tam olarak hatırlamıyorum ama login e tıkla orada üye değilseniz olun filan bişiiler çıkar herhalde oraya tıklar üye olursun.
  • Benim üye olacağım gamespy sitesini yazar mısınız
  • Yaa kardeş dosyaya tıklayınca açılan siteye üye olucaksın bu kadar yaaa.İyi şanslar.
  • f1 2002 diyeyim beeaan sana.bence bu oyun mayak
  • bendede var f1 2002 ama üstüne 2003 yaması indirmek istiyorum
  • grand prix4 ve grand prix 3 için hazırlanmış güzel bir site burdan indirilecek yama ve tool ile oyun tadından yenmiyor çok sayıda özellik ekleyebiliyorsunuz oyuna buda oyuna rek ve tat katıyor..

http://www.grandprixgames.org/?page=download
    http://www.xs4all.nl/~rsdi/download.html

• Oyunun grafikleri çok kötüymüş kardeş yaws.Ben f1c için 2005 paketini bekliicem.Manyak olucak anlaşılan.Ya da rfactor ü indiricem.F1 modu var.Crack ı da var.
  • Evet ya kötüymüş grafikleri oyunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Raikkonen -- 2 Ekim 2005, 14:06:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaoyun

Oyunun grafikleri çok kötüymüş kardeş yaws.Ben f1c için 2005 paketini bekliicem.Manyak olucak anlaşılan.Ya da rfactor ü indiricem.F1 modu var.Crack ı da var.

geforce 4 mx'den ancak bu kadar olur daha iyi grafik kartıyla daha kalite ve detay almak mümkündür
    oynayan arkadaşlar bilir grand prix 4'ün grafikleri EA' nınkilerden iyidir
  • Kardeş grafikleri full yapıp bi screenshot alır mısın.Merak ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaoyun

Kardeş grafikleri full yapıp bi screenshot alır mısın.Merak ettim.

dostum ben bu grafik kartıyla ful detay açsam dahi beğenmeyeceksin ben sana link vereyim iyi ekran kartlarıyla yapılmış screenshotları incele

http://www.trgamer.com/screenshot.asp?gid=1441

http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=1175

• F1 challenge den çok daha düşük lastikler pit alanları asfalt belki patchle düzelebilir ama şu an en sevdiğim yine de f1c tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.
  • beyler ben şimdi f1 chlnge 99-05 i torrent cekiorum.doğru mu yapıyorum:)???
    birde daha ne gerekli en iyi sonucu almak için.
    yamalr vs...
  • Vallahi eğer 99-05 yazıyosa yalandır çünkü dahaca ralph hummerich in yaptığı bi 2005 patch i yok.Gerisi zaten bi işe yaramıyo.Sen yine de indir patch filan yapma.Sonra biraz araştırırsanwww.emacf1.com dan bulabilirsin dosyaları.Yalnız fileplanet.com dan ücretsiz üyelik alman gerekiyor.
  • f1 challenge 99/05 yazan ve 756mb lık oyunu indirdim setupa tıkladım oda ne karşıma cd key cıktı şimdi nerden bulucam bunu.elinde olan arkadaşlar varsa bana pm atabilir mi?
  • sağolun arkadaşlar spordan yeni geldim ve yorgunum.dosyanın içine bakmaya üşendim.şimdi buldum ve yüklüyorum:)
    umarım zevk alırım beni de gaza getirdiniz.:)ama bana en zevkli oynanması en zevkli hali lazım.istanbulparkı bulamam mı mesela yda daha gercekçi yapmak.yardım edin işte
    :)...
  • şimdi kurdum oyunu 99/05 yazıodu torrentte ama 99/02 imiş meğersem kurduktan sonra anladım.şimdi neleri yüklemem gerekiyo tam performans zevk için.biriniz tutun kolumdan yorgunum :)
    sistemim sonyvaio laptop 1gb ram centrino 1,73 geforce go 6200 100gb hdd 15,4 xblack sony lcd
  • beyler oyuna baktımda menüler ispanyolca galiba ingilizce ya da türkçe si yok mu bunun yada norveccesi falan.bi yardım edin yaaaa yorgunum yorgun anlamıyor musunuz:)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.