Şimdi Ara

Hangi Fibernet Kampanyası???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün adsl faturamın otomatik ödeme ile 91 TL olduğunu gördüm ve tabi tepem attı...
    Benim paketim ttnet ADSL 8 Mbps limitsiz+100 dk telefon şeklinde ve yaklaşık 1 senedir 63+7=70TL ücret ödüyordum.
    Yakın zamana kadar fibernet olmadığı için en uygunu bu deyip sineye çekiyorduk.
    Yaklaşık 2-3 ay önce Fiber kutusunu getirdiler sokağın girişine koydular. O günlerde ttnet sayfasından kontrol ettim ama aktif gözükmüyordu.
    Bugün fatura şoku yaşayınca gidip Telekom müşteri hizmetlerine sordum. mevcut

ADSL 8 Mbps limitsiz+100 dk telefon için 24 ay taahhütle faturamı 72 TL

yapacaklarını söylediler.
    Fiberi sorunca memur sistemde hizmetin açıldığını söyledi. hatta bir arkadaşına sormak için alt kata gidip geldi. tamam var dedi.
    kampanya olarak yine 24 ay taahhüt ile:

FİBER İNTERNET 20 Mbps Limitsiz + 100 dk telefon + Modem (bende yok tabi) için 73+6+12=91 TL

dedi.
    Az önce Superonline sayfasında iki ayrı kampanya dikkatimi çekti

Tek fiyat kampanyası: 20 Mbps Limitsiz + kurulum + modem 24 ay taahhütle ayda 49 TL diyor

birde Fiber 3 lük paketi
    20 Mbps Limitsiz + 100 dk telefon + Türkcell TV Sinema Paketi(neyse artık?) 24 ay taahhütle ayda 49 TL diyor. Tabi modem ve kurulum için açıklama yok

Birde bu verdikleri modemi almak mı iyi yoksa kendim bir modem mi alayım?
    Kafam iyice karıştı arkadaşlar bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim...

• Bir yardımı fikri olan yok mu arkadaşlar??
  • Fiber kutusu türk telekomunsa superonline ile ilgisi yok.ttnete taahütünüz varmı adsl olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim 3 lü paket kampanyam var tivibu+internet+telefon 49TL muhtemelen bu kampanya bitmiştir ama çok yüksek fiyat vermişler forumda 24x39tl tarifesinden bahsediyorlar 8mb sınırsız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nibubai

-----

Az önce Superonline sayfasında iki ayrı kampanya dikkatimi çekti

Tek fiyat kampanyası: 20 Mbps Limitsiz + kurulum + modem 24 ay taahhütle ayda 49 TL diyor

birde Fiber 3 lük paketi
    20 Mbps Limitsiz + 100 dk telefon + Türkcell TV Sinema Paketi(neyse artık?) 24 ay taahhütle ayda 49 TL diyor. Tabi modem ve kurulum için açıklama yok

Bu kampanyalarda telefon taşıma yada yeni hat alma zoruınluğu neden var ?

Ortalama 2 hattı olan bizlere hala neden telefon hattı zorlaması ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

Fiber kutusu türk telekomunsa superonline ile ilgisi yok.ttnete taahütünüz varmı adsl olarak?

cok şükür taahhüdüm yok. maalesef telekomun fiber kutusu. Ne dersin hocam adsl yi boş verip, modemi alıp fibere mi girsek???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nibubai

quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

Fiber kutusu türk telekomunsa superonline ile ilgisi yok.ttnete taahütünüz varmı adsl olarak?

cok şükür taahhüdüm yok. maalesef telekomun fiber kutusu. Ne dersin hocam adsl yi boş verip, modemi alıp fibere mi girsek???

fiber değil o vdsl2.Kullanım amacınıza göre seçim yapın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler az önce 440375 telefon hattı ile görüştüm 49 (adsl 24 ay taahhüt)+7 (telefon sabit ücreti 12 ay taahhüt)+ 9 (100 dakika konuşma süresi)=65 TL olan kampanyaları varmış. ona geçmek mecburiyetinde kaldım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.