arkadaşlar merhaba.Konuyu daha önce "Müzik Genel" kısımda açmıştım ama hiç cevap alamadım.bu bölüm konunun asıl yeriymiş geç farkettim. Sorununum şöyle; elektro akustik gitar almak üzereyim ama fena halde kafam karıştı. gitarlar şunlar; Takamine EG320C Electro Akustik Cort MR710F elektro akustik Ibanez V74ECE-OPN Electro Akustik
Aslına bakarsanız Cort veya Takamine arasında kalmıştım.Ancak uygun fiyata bir takamine buldum.Haliyle bende takamine yöneldim. Bunların yanında İbanezin bu modeli hiç aklımda yoktu.Ancak İbanezinde uygun fiyatlısını buldum,hatta neredeyse takaminin yarı fiyatına. Bu durumda haliyle kafa karışıklığı bayağı arttı.
Bir tarafta internetteki videolarda fena gözükmeyen ve bütçeme çok uygun olan İbanez diğer tarafta ibanezin iki katı fiyatında ama kaliteli gibi gözüken Takamine. Bu gitarları çalmadığım için karar veremiyorum,kısa vadede bu gitarları deneme fırsatım da yok açıkçası.
Her ne kadar mikrofonla kullanacak olsam da çıplak sesi iyi olan ve klavyesi eli yormayan daha doğrusu sizlerin tavsiye edebileceği gitar hangisidir? Acaba ibanez takaminenin yanında çok mu vasat kalır? Konu hakkında fikir sahibi olan yada bu gitarları kullanan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.
Tavsiyeleriniz önemli çünkü benim için.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Takamine in yanında cort ve ibanezin lafı olmaz diye düşünüyorum.ama fiyata göre ibanez de o kadar kötü değil ama bütçenizi zorlamayacaksa ucuza kaçmayın direk takamine alın güzel güzel kullanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
recko
kullanıcısına yanıt
recko ilgine çok teşekkür ederim..
akustik alıcaksan takamine baya iyi electro gitar diyosan japon malı ibanez derim
quote:
Orijinalden alıntı: ÇAYKIRDIM
akustik alıcaksan takamine baya iyi electro gitar diyosan japon malı ibanez derim