Şimdi Ara

Hangi Efsane Telefon Yeniden Üretilsin ? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
10
Favori
30.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süperdi bu telefon içinde yılan tarzı bir oyun vardı sürekli onu oynardım.Evde hala duruyor kaç senedir bozulmadı.

Hangi Efsane Telefon Yeniden Üretilsin ?
  • [simage]www.ceptown.com/i/foto/b_model354_19-04-06.jpg[/simage]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Kimse bu efsaneyi koymamış ilginç

8850

quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Nokia 8810

Kesinlikle, en kral telefonlardandı bu ikisi.

quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

Panasonic GD 55

Cezaevinde çok işimizi görmüştü bu kereta

• Sony ericsson s500

• İlk telefonum olan Ericson A1018

• quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

6600 tabiki

Kesinlikle ;)

• Javalı ilk telefon. MilletSMS yazarken ben Java uygulamalar indirirdim. Hey gidi..

Sloganı da Empower your life hayatını güçlendir.. Bir bakıma yaşamınıza arkadaşlık eden ilk yelefondur. S4 ten yıllar yıllar önce..

Şunun dokunmatiğini düşünemiyorum :)
  • onu bunu bilmem de ne çok cihaz kullanmışım çoğunu görünce hatırladım, ne çok yaşlanmışız
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

nokia 1100

dünyanın en çok satılan telefonlarından dır

aynen hocam

• Tabiki Samsung SGH-U600
  • heyt be ne konu olmuş. gece gece bağladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Hello Moto

Yeryüzünün en iyi ses veren telefonuydu be

Bu telefondan vardı bende ışıkları yanıyordu rengarenk ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

Hepimizin hayatında efsane olmuş, önemli bir yer kaplamış bir cep telefonu vardır. Teknoloji çağının insanları olarak hayatımızda etki bırakan, tekrar üretimi başlasa edinmek isteyeceğiniz telefon hangisidir ?

İsim veya resim ile konuya katkıda bulunabilirsiniz. Örneğin benim için tekrar üretilmesini en çok isteyeceğim cihaz Nokia 8910i dir.

Bu cihaz gerçekten çok güzeldi yenisini yapsınlar ama asansörünü iyi yapsınlar çabuk bozuluyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Javalı ilk telefon. MilletSMS yazarken ben Java uygulamalar indirirdim. Hey gidi..

Sloganı da Empower your life hayatını güçlendir.. Bir bakıma yaşamınıza arkadaşlık eden ilk yelefondur. S4 ten yıllar yıllar önce..

Şunun dokunmatiğini düşünemiyorum :)

3315 Yamulmuyorsam.Vay be ne oynardim bunla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilaksali

quote:

Hepimizin hayatında efsane olmuş, önemli bir yer kaplamış bir cep telefonu vardır. Teknoloji çağının insanları olarak hayatımızda etki bırakan, tekrar üretimi başlasa edinmek isteyeceğiniz telefon hangisidir ?

İsim veya resim ile konuya katkıda bulunabilirsiniz. Örneğin benim için tekrar üretilmesini en çok isteyeceğim cihaz Nokia 8910i dir.

Bu cihaz gerçekten çok güzeldi yenisini yapsınlar ama asansörünü iyi yapsınlar çabuk bozuluyordu.

aynen hocam 8910 ve 8910i kullandım ikisinin de asansör mekanizmasında zamanla sorunlar baş gösterdi

şimdi 2 tane sıfır 8910i koleksiyonumda duruyor birini kullanabilirim ama bu yüzden kullanmıyorum

• Çok efsane olmayabilir ama Sony Ericson K750i

• quote:

Orijinalden alıntı: DoQi

quote:

Orijinalden alıntı: Kubat Otuzşubat

K790i

Elinde çalışan K790i olan varsa pm atsın.

http://www.aliexpress.com/item/HK-POST-free-shipping-original-K790-mobile-phone-mp3-player-FM-Radio-java-USB-internal-64MB/658001932.html gerçi gümrükten geçiremezsin

nisan 2008den beri kullanırım artık teknolojisi geri düşmüş olsa da ekranıyle, pil ömrüyle, şarj süresiyle, şu an standartların altında da olsa fotoğraf kalitesiyle zamanının telefonları arasında çok güzel bi yeri vardı o sıralarda türkiye'ye n73 yeni geldiydi

• N73 music edition en sevdiğim telefondu. Keşke eskisi gibi çalışsa beyni uçtu gitti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilaksali

quote:

aynen hocam 8910 ve 8910i kullandım ikisinin de asansör mekanizmasında zamanla sorunlar baş gösterdi

şimdi 2 tane sıfır 8910i koleksiyonumda duruyor birini kullanabilirim ama bu yüzden kullanmıyorum

Şanslısınız bende bur da görünce ali exp de bakiyim dedim fiyatına 200 dolar civarında bi Discovery fiyatı neredeyse

• ilaksali kullanıcısına yanıt
    ki şu anda satılanların çoğu refurbished cihazlar gerçekten finlandiya üretimi sıfır bulmak imkansıza yakın olanlar da 500 600 dolar civarında
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.