Şimdi Ara

Hangi DSLR almaliyim (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben profesyonel fotograf makinesi almak
    istiyorum ama butcemide zorlamak istemiyorum. En
    iyi cekimleri yapabilecegim kaliteli fotograflar
    cekecegim bir makine istiyorum. Yorumlariniz icin
    simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Butceni yazarsan daha rahat yorum alabilirsin. Herhangi bir giris seviyesi dslr makine fazlasiyla isini gorecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gky05

Butceni yazarsan daha rahat yorum alabilirsin. Herhangi bir giris seviyesi dslr makine fazlasiyla isini gorecektir.

Ben etrafimdaki guzelce cekebilecek daha ayrintili ve goze cok tatli gorunecek manzara portre gezilerde cekilecek yerleri cekmek istiyorum. Butcem 1700 u asmamasini istiyorum. Bastan nokta atisi yapalimda :)

• Var mi onerisi olan cok kararsiz biriyim nikon d90 suan icin cok iyi ama bildiginiz gibi fiyati tuzlu :) ona esit yada daha yuksek kalitede baska makine var mi fiyatina degecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 8 Aralık 2012; 13:02:09 >
  • Baslangic icin her makine isinizi gorecektir cumlesini yetersiz buluyorum ve bu forumda bu kadar zor mu cevap yazmak

• Yetersiz buluyorsunuz ancak durum böyle. Bütçeniz çerçevesinde Canon, Nikon, Pentax yada Sony'den lacağınz her DSLR size harika kalite sunacaktır. Piyasada kötü fotoğraf kalitesine sahip DSLR makine yok

D90'dan daha iyi makine olarak D7000, D5100, D5200 bakabilirsiniz Nikon tarafında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Yetersiz buluyorsunuz ancak durum böyle. Bütçeniz çerçevesinde Canon, Nikon, Pentax yada Sony'den lacağınz her DSLR size harika kalite sunacaktır. Piyasada kötü fotoğraf kalitesine sahip DSLR makine yok

D90'dan daha iyi makine olarak D7000, D5100, D5200 bakabilirsiniz Nikon tarafında

D5100 d90 dan daha mi iyi :s elimde denedim amatorce ama sanki d90 daha iyi ayrica d5100 de fotograf cekerken tusa basinca coktan odaklanmis olarak cekiyor ama d90da tusa uzunca bastiktan sonra odaklaniyor ve saglam basincada cekiyor d90 in bu ozelligini sevdim ben yani ugrastirmasini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi SSD almalıyım Yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D5100 D7000 sensörü kullandığı için fotoğraf ve video kalitesi olarak daha iyi. Gövde kalitesi olarak geride ancak
  • Hizli odaklama herzaman iyidir d90 cogu kisiye body boyutu yuzunden (fiyatinin pahali olmasi da var tabi) daha ust model gibi gorunur fakat unutmayin ki d90 2008 yilinda uretilmistir. Bu nedenle d5100 her bakimdan daha iyi sonuc verecektir.

Nikonlardaki durumu bilmiyorum ama canonlarda odaklama hizinin makineyle alakasi yok lense bagli bir durum. Ayrica yavas odaklamayi seven birini ilk defa duyuyorum. Gecen ay birinin d80 i ile (18-135 is takili) bir grup fotografi cektim odakladi cekmedi parmagimi kaldirdim tekrar bastim flan anca cekti tabi ben bunu yapana kadar milletin agiz burun yamulmus haydiii bir kare daha ayni sekilde odaklayana kadar canim cikti. Belki ben cozemedim olayi ama sevmedim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.