Şimdi Ara

Hangi Dizi Kaçıncı Sezonda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu meşur diziler kaçıncı sezondalar...tümünün kaçınıc sezonda olduğunu bilmek isityorum.. hereos,pb losta şafak sayıyoz zateen ona gerek yok... vs vs. bu ve diğer dizilerin hangi sezonda kaldıkalrını devam edip etmediklerini öğrenmek istiyorum...

• www.imdb.com a giriyorsun ordan search kısmında dizinin adını yazıyorsun ve kaçıncı sezonda görüyorsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

www.imdb.com a giriyorsun ordan search kısmında dizinin adını yazıyorsun ve kaçıncı sezonda görüyorsun..

konu açma sorunu var abi bu loading de kusura bakma yovrem

• quote:

Orjinalden alıntı: cjmurat

quote:

www.imdb.com a giriyorsun ordan search kısmında dizinin adını yazıyorsun ve kaçıncı sezonda görüyorsun..

• quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Orjinalden alıntı: cjmurat

quote:

• yani ben bazen bu forumdaki bazı adamları hayretler içinde izliyorum..Bu arkadaşta onlardan birtanesi..İlk mesajına bi baksanıza.."Bilmek istiyorum" , "öğrenmek istiyorum" falan tarzı laflar..oldu paşam..emredersin..emrin olur..
  • quote:

yani ben bazen bu forumdaki bazı adamları hayretler içinde izliyorum..Bu arkadaşta onlardan birtanesi..İlk mesajına bi baksanıza.."Bilmek istiyorum" , "öğrenmek istiyorum" falan tarzı laflar..oldu paşam..emredersin..emrin olur..

Bu kadar takma @lord westside. Bütün bölümlerde oluyor. Alıştık artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fringe nasıl bir dizi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yani ben bazen bu forumdaki bazı adamları hayretler içinde izliyorum..Bu arkadaşta onlardan birtanesi..İlk mesajına bi baksanıza.."Bilmek istiyorum" , "öğrenmek istiyorum" falan tarzı laflar..oldu paşam..emredersin..emrin olur..

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brotherhood -- 21 Ocak 2008; 12:32:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.