Şimdi Ara

Hangi devre daha iyidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet askere gitmişler yada askerde olanlardan tecrübeleri alalım..

1-2-3-4 Hangi devre?

• Tabii ki 1... Yılın en hareketli zamanlarında tezkere alıyosun
  • Kısa dönem olarak yaptım ama gördüğüm kadarı ile, sıracılık sırasında en az iş yapan 4 tertpiler oluyor. 3' ler ise en uzun sıracılık süresini yerine getiren tertip oluyor. Devrecilik varsa, en üst tertipe kadar, bu sıranın hiçbir faydası yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sT.curSe -- 13 Eylül 2010; 20:07:05 >
  • En iyi celp 1 celbi fazla denetleme görmüyorlar ben 3 celbiyim en fazla denetleme gören celp malesef :) 1-2-3-4 te olsa sayılı gün iyi degerlendirmeye bakın arkadaslar
  • En serin hangisiyse en güzeli odur
  • en iyi tertip 1 tertipitr alt devrelik zamanlarını bahar ayında geçirir ve atlatır en kötü tertip ise 3 tertiptir bütün denetlemelere denk gelir alt devresi gelene kadar soğukta titreyerek temizlik yaparlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

en iyi tertip 1 tertipitr alt devrelik zamanlarını bahar ayında geçirir ve atlatır en kötü tertip ise 3 tertiptir bütün denetlemelere denk gelir alt devresi gelene kadar soğukta titreyerek temizlik yaparlar :D

Dediğin mantığa göre 4 devre daha iyi o zaman..

Aralıkda bot bağlar Şubat - Mart gibi nasılsa 1 devre gelir. Aralıktan Şubat - Mart'a kadar 2-3 ay falan sıkıntı çeker sonra devreler gelir.. Zaten o 2-3 ayın 1 ayı acemilik olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

en iyi tertip 1 tertipitr alt devrelik zamanlarını bahar ayında geçirir ve atlatır en kötü tertip ise 3 tertiptir bütün denetlemelere denk gelir alt devresi gelene kadar soğukta titreyerek temizlik yaparlar :D

Dediğin mantığa göre 4 devre daha iyi o zaman..

Aralıkda bot bağlar Şubat - Mart gibi nasılsa 1 devre gelir. Aralıktan Şubat - Mart'a kadar 2-3 ay falan sıkıntı çeker sonra devreler gelir.. Zaten o 2-3 ayın 1 ayı acemilik olacak.

yok hocam ben zaten acemi birliğni saymadım orası ayrı bi dünya ben usta birliğni saydım
  • quote:

acemi birliğni saymadım orası ayrı bi dünya

Tecili bozacam az kaldı bakalım harbi merak ediyorum şu acemiliği..
    4 gitmeyi düşünüyorum da
  • quote:

quote:

4 gitmeyi düşünüyorum da

4 gidersen biraz büzükten soğuk yersin hocam doğruya doğru ama 4 tertip ve 1 tertip güzel zamanda teskere alır tek sıkıntın soğuk olur alt devreliktede 1 ay falan sağlam soğuk yersin ama yaz sıcaklarında üst devre olmuş olursun iş yaptırırsın yerinde olsam 1 tertip giderim !

• quote:

quote:

quote:

4 gitmeyi düşünüyorum da

4 gidersen biraz büzükten soğuk yersin hocam doğruya doğru ama 4 tertip ve 1 tertip güzel zamanda teskere alır tek sıkıntın soğuk olur alt devreliktede 1 ay falan sağlam soğuk yersin ama yaz sıcaklarında üst devre olmuş olursun iş yaptırırsın yerinde olsam 1 tertip giderim !

Hayırlısı bakalım.. Daha tecili bozdurunca direk alacaklar mı o var bide.. Asker fazlalığı var der Ocak'a atar belki.. Gidemeyenler çok tecili bozduruyorlar dilekçe verse bile gidemiyor..

Hayırlısı olsun :) Yolu yarılamışsın arada sırada görüyorum şafak karalamada.. Bide biz gidip yarılasaydık..

• quote:

quote:

quote:

quote:

4 gitmeyi düşünüyorum da

Hayırlısı bakalım.. Daha tecili bozdurunca direk alacaklar mı o var bide.. Asker fazlalığı var der Ocak'a atar belki.. Gidemeyenler çok tecili bozduruyorlar dilekçe verse bile gidemiyor..

Hayırlısı olsun :) Yolu yarılamışsın arada sırada görüyorum şafak karalamada.. Bide biz gidip yarılasaydık..

Dostum yolu nasıl yarılardım bilmiyorum zaman geçiyor askerde aslında hergün düşününüyorsun şafağı ama yatıp kalkman bir oluyor askerde o kadar çok uyuyorsunki artık uyumuyorken bile rüyalar görüyorsun yabancı dilin varmı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4 gitmeyi düşünüyorum da

Dostum yolu nasıl yarılardım bilmiyorum zaman geçiyor askerde aslında hergün düşününüyorsun şafağı ama yatıp kalkman bir oluyor askerde o kadar çok uyuyorsunki artık uyumuyorken bile rüyalar görüyorsun yabancı dilin varmı ?

p.m attım dostum.

• En iyisi 1 devredir kral devre. Baharda bot bağlarsın 1 yaz 1 kış görürsün izine bağlı nisan mayıs gibi bitirirsin. ancak 4 devre kış başında bot bağlarsın yat kalk eğitimlerini karda yapabilirsin yerine bağlı tabi yamur çamur olayına hiç girmeyecem 1 yaz 2 kış görürsün şubat gibi bitirirsin. 2 devre yatkalk eğitimlerini yaz sıcağında yapar yine 2. yazda bitirir. 3. devre son bahar aylarında acemilik dönemini bitirir yine son baharda abbas yolcudur. Kısacası 1-3-2-4 şeklinde sıralaya biliriz. Ayrıca hangi devre gideceğine sen karar vermiyorsun memleketin hangi devre gönderiyorsa ona göre yok ben illa 4 gidecem dersen muayine kaçağı olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ΣПGIП

En iyisi 1 devredir kral devre. Baharda bot bağlarsın 1 yaz 1 kış görürsün izine bağlı nisan mayıs gibi bitirirsin. ancak 4 devre kış başında bot bağlarsın yat kalk eğitimlerini karda yapabilirsin yerine bağlı tabi yamur çamur olayına hiç girmeyecem 1 yaz 2 kış görürsün şubat gibi bitirirsin. 2 devre yatkalk eğitimlerini yaz sıcağında yapar yine 2. yazda bitirir. 3. devre son bahar aylarında acemilik dönemini bitirir yine son baharda abbas yolcudur. Kısacası 1-3-2-4 şeklinde sıralaya biliriz. Ayrıca hangi devre gideceğine sen karar vermiyorsun memleketin hangi devre gönderiyorsa ona göre yok ben illa 4 gidecem dersen muayine kaçağı olabilirsin

Tecilliyim.

Tecili bozduracam bulunduğum il + ilçe MAYIS yani 2 gönderdi.. çık çıkabiliyorsan işin içinden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.