Şimdi Ara

Hangi dershaneye gitmeliyim.???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye 12 olacağım ve şuan bil dershnaesine devam ediyorum ama pek memnun değilim .seneye hangi önerirsiniz.
    Sebepleri ile yazarmısınız?

• bende çok kararsızım final ve fem arası gidip geliyorum sürekli femin akıllı tahta sistemini beğenmiyorum finalde de ofislerin kalabalık olacağını düşünüyorum ve fem in kaynaklarının daha iyi olduğu kanısındayım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa bende çok sevinirim
  • benim aklımda onlar var fem özel çok pahalı yani oraya gidicez ve çok iyi kazanamayada bilirsin o paraya özel derste alırsın hemde fem benim evime uzak otobüsle 45 dakika final de çok kalabalık 1. ve 2. sınıflarda olursan ilgilenirler
    Aklımda fen bilimleri var o dershane hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • Ben kampüse gitmeyi düşünüyorum ama hadi bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Fen Bilimleri hakkında bilgi verecek arkadaş arıyorum ama bulamadım.
  • Bilen biri yardım etsinnn
  • aynı sıkıntıyı bende çekiyorum final biraz uzak kalıyor ama fem yakın hangisini seçsem karar veremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangi üniversite?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rockybalboa

bende çok kararsızım final ve fem arası gidip geliyorum sürekli femin akıllı tahta sistemini beğenmiyorum finalde de ofislerin kalabalık olacağını düşünüyorum ve fem in kaynaklarının daha iyi olduğu kanısındayım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa bende çok sevinirim

finale gittiğim için demiyorum ama bende ılk basta 2 sı araısnda kaldım Sonra bu femin cemaat falan olayları olunca vazgeçtim.Femde cemaatten olanlara daha ozel ders verılıyor cok ozel muamele vardaha feme gıtmen ıcın ıyı bır ogrencı olman lazım
  • Peki fen bilimleri nasıl ?
  • Bugün fen bilimlerine gittim 8600 lira dediler 712 ders saatiymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok fazla bende izmirde oturuyorum be sordum 6000 lira dedi.
  • Kaliteli eğitim için tabiki fem
  • fem çok maliyetli izmşrde özeli var 14000 diyor bende 6,000 verip fen bilimlerine yazıldım umarım en hayırlısıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.