Şimdi Ara

Hangi Ders İçin Hangi Yayın Evi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar,
    Malum bugün İstanbul Kitap Fuarı başladı 10 gün sürecek ve istanbul çevresindeki birçok kişi gideceğini düşünüyorum, ( ben son günü bekleyip ucuzdan kapacaklar listesinin kurucusu olayım :P )
    İlk başta YGS / LYS için yayınevi yorumlarınızı isteyecektim fakat sonra düşününce her yayın evinin esasında her dalda mükemmel olmadığını hatırladım, bazı yayın evi sadece matematik de iyi ikine bazı yayın evi hepsinde orta olabiliyor, onun için kısa keseyim.
    YGS için :
    isterseniz genel, isterseniz ders ders, isterseniz soru bankaları, yaprak testleri sizce güzel olan yayın evlerini alayım.
    LYS için aynı durum geçerli, ben YGS'den gireceğim ama bir çok kişi LYS'ye gireceği için bencillik yapmayayım paylaşalım deneyimlerimizi :)

    Benim Tavsiyem :

    UĞUR Yayınlarının Sözel konu anlatımlarını beğeniyorum gerekli noktoları yazıyorlar gereksiz yerleri yazarak kafamızı şişirmiyorlar.
    Matematik için ise tek bir yayın evi söyleyemem çünkü ne kadar çok yayın o kadar farklı soru tipi, Ama zorluk olarak Karekök, Birey, sağlamdır yani SINAV ve FEM çözüyorum onlar Birey ve Karekök'e göre basit kalıyor.
    Geometri içinde Kartezyen önerebilirim (YGS)







  • İzmir de ne zaman basliycak bilgisi olan var mı. bence palme biyoloji soru bankası baya iyi gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir öneri ?
  • Kardesim ben pazartesi gidicem istediğim kitapları bulabilirim demi kitap falan bitmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Ben tm öğrencisiyim, 9 dan beri Kim-Fizik-Bio Görmüyorim, fakat istediğim bölüm ygs-6 dan alıyor ve yüksek bir puan, şimdi 9 dan beri görmediğim için ygs fen den 5-6 net cikior benim 20-25 nete ihtiyacım var. Zeki adamımdır, ama görmediğim şeyi nasıl yapayım? Yani hiç bir şey bilmiyorum geçenlerde dershaneden biyoleji fasikül aldım, iyonlar senezleme felan enz!m vb. Terimleri bilmiorum, temelden giricek bio ve kimya inerebilirmisiniz? (Yayin evi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş körfez in fen bilimleri seti var bende tmyim ygsde fen çözcem o kitabı almayı Dusunuyorum sende bi bak istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 'inerebilmek' demiyoruzda biz ona 'önerebilmek' diyoruz önce bunu bi belirtelim.
    18-22 net istiyorsan biyolojiyi boşver kimya ve fizik asıl.çünkü biyolojiyi ygs-lys birleşik çalışmazsan pek yararını göremezsin,bunuda yapamayacağına göre ya da yapman çok gereksiz olacağına göre biyolojiyi at kenara fizik ve kimya çalış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitap olarak tavsiyen varmi 0 temel için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • og loc123 O kullanıcısına yanıt
    fen için mi?
  • Evet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada ilk başta biyoloji mantıklı gelmişti herkes diyo ya zaten (fenin sözeli biyoloji) Ama çok fazla terim var ve ezber, benim kafam ezber tutmuon Öğrenmem lazım onun için fizok kimya bakşcam ama bazen denmelerde biyolojiye bakıyorum sorunun çok kolay olduğunu anlıyoum ama bilgi yok tabi. Basit konularada bakarimda, kim ve fizik icin hangi yayin evi onerirsin ? (Ygs konu anlt)


    Not : telden yazıyorim yoksa yaziya dikkat ederimde telde zor oluyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizik için:k.a bilemeyeceğimde sb olarak en temeli güvender.bunaltmaz,yormaz,hafif kitaptır.
    kimya için:fem simetri önerilir.ama biraz özet gibi o.ben fem beyaz kullanıyorum o da ygs-lys karışık.sb olarak herhangi bir sb işini görür.
    biyoloji:tm isen bulaşma,sayısalsan fem beyaz veya palme.sb olarak temel bişey bilmiyorum.körfez işini görebilir,ben kullanmadım ama tavsiye ediyorlardı yani.


    edit:@Blaberus arkadaş için yazmıştım,sende bi bak istersen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahira. -- 9 Kasım 2014; 0:12:16 >
  • Tamam dostum sağol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolasin dostum hepsine bakicam
    + Daha fazla kisi yorumxa bulunursa kaynak alacaklar icinde bir vfikir olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blaberus

    Banada ilk başta biyoloji mantıklı gelmişti herkes diyo ya zaten (fenin sözeli biyoloji) Ama çok fazla terim var ve ezber, benim kafam ezber tutmuon Öğrenmem lazım onun için fizok kimya bakşcam ama bazen denmelerde biyolojiye bakıyorum sorunun çok kolay olduğunu anlıyoum ama bilgi yok tabi. Basit konularada bakarimda, kim ve fizik icin hangi yayin evi onerirsin ? (Ygs konu anlt)


    Not : telden yazıyorim yoksa yaziya dikkat ederimde telde zor oluyor :)

    Biyoloji diger sayisallarin yaninda ezber kalabilir ama aslinda ezberleyerek yapilmaz. Hele edebiyattaki gibi aptal ve gereksiz ezberi yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki konu anlatim olarak fizok ve kimya icin ne onerirsin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blaberus

    Peki konu anlatim olarak fizok ve kimya icin ne onerirsin?

    Konu anlatimli kitap kullanmiyorum sadece yazin Mustafa Başer Final Fizik kullandim guzeldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9. Daj beri fizik gormemis biri olarak agir gelirmi??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blaberus

    9. Daj beri fizik gormemis biri olarak agir gelirmi??

    Ağır anlatmamis ama bilemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.