Şimdi Ara

Hangi Dergiye abone olayım(level,PCnet,Chip)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi dergiye abone olacağım ama hangisine olacağım kararsızım.içerik olarak ek olarak vb. şeylerde hangi dergi daha iyidir.yardımlarınızı bekliyorum.tavsiyenize sebebinide yazarsanız sevinirim.

• Chip tabikide özellikle verdiği anlatımlarla tartışılmaz bir dergi
  • buda sorumu tabikide pcnet
  • Level'ın ne işi var orda?

PCnet diyorum ben .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guess Who -- 2 Şubat 2010; 18:10:48 >
  • for for tu
  • Level oyun'a chip ve pcnet'ten daha çok yer vermekte, chipte bu piyasada en tecrübelilerden, kesinlikle chip diyorum...
  • oyunu severim ama çok hastası değilim.o zaman chip almak mantıklı olur heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kampanya bitti!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyun için level almıştım ben geçen sene baya memnun kalmıştım level kötü diyenler anlayamıyorum ayrıca chip yazılımsal level oyun tarzında ikisi ayrı yani
  • Bence hedefinizi belirleyin, eğer oyun için alıyorsanız oyun dergisi bilgilenmek için alıyorsanız bu tip bilgilendirici bilgisayar dergileri alın, level tarzı kırma dergilere pek sıcak bakmıyorum açıkçası.Zaten level alacaksanız hiç almayın bi çok sitelerde oyun incelemeleri vs var. Bilgilenme amacıyla alıcaksanız chip i şiddetle tavsiye ediyorum. Umarım memnun kalırsınız.
  • Chip
  • pc olabilir
  • Oyunsa Level.Bilgisayar ise Chip.PcNet çok basit şeyler yazıyor.Chip'in yazıları da kolay şeyler ama verdikleri DVD'nin içeriğini karşılaştırırsak açık ara farkla Chip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

oyun için level almıştım ben geçen sene baya memnun kalmıştım level kötü diyenler anlayamıyorum ayrıca chip yazılımsal level oyun tarzında ikisi ayrı yani

oyungezer almamışsın belliki.

şurdaki konuya ve ankete bakmalısınhttp://forum.donanimhaber.com/m_34399414/tm.htm

• teşekkürler arkadaşlar seçimim Chip.umarım memnun kalırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.