Şimdi Ara

HANGI CUZDAN DAHA IYI ? [Galatasaray ve Anket İçerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

HANGI CUZDAN DAHA IYI ? [Galatasaray ve Anket İçerir]

(En Son Oy Tarihi: 5.4.2014)
Giriş
  • Arkadaslar kararsiz kaldim bu ucu arasinda. Baska cuzdan onermeyin bakiye yok
    Ve bunlari cok begendim :)

1. Cüzdan (Kadıköy Hatırası)
    http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=24401

2. Cüzdan (UEFA CUP Bileti)
    http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=24400

3. Cüzdan (LEGENDS-Metin Oktay,Hagi,Ali Sami Yen,Fatih Terim ve Diğerleri)
    http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=24402

Yardımcı Olursanız Sevinirim :)

Edit:Imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zengin Değil Varlıklı -- 5 Nisan 2014; 21:23:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbiri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP

• Kadıköy hatırası göze batar, fenerlilere ayıp olur. Diğerinde zaten F.terim v.s filan var olmaz. GS nin en büyük ve herkesçe takdir edilen başarısı UEFA dır. Onu al knk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Kadıköy hatırası göze batar, fenerlilere ayıp olur. Diğerinde zaten F.terim v.s filan var olmaz. GS nin en büyük ve herkesçe takdir edilen başarısı UEFA dır. Onu al knk.

Haklisin. Cevrem Fenerli kayniyor. Olay cikartmak da istemem. Fatih Terim varsa neden olmuyormus ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zengin Adam

quote:

Kadıköy hatırası göze batar, fenerlilere ayıp olur. Diğerinde zaten F.terim v.s filan var olmaz. GS nin en büyük ve herkesçe takdir edilen başarısı UEFA dır. Onu al knk.

Haklisin. Cevrem Fenerli kayniyor. Olay cikartmak da istemem. Fatih Terim varsa neden olmuyormus ?

Metin Oktay,Hagi,Ali Sami Yen,Fatih Terim ve Diğerleri... Şüphesiz efsane isimler ama artık yapıştı kaldı GS nin üzerinde bu isimler, ben sadece klup bazındaki başarılarını ön planda tutmak için söyledim, yani isim vermeden ya da ezeli rakibi hedef göstermeden... GS nin UEFA daki başarısı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ǤЅ -- 5 Nisan 2014; 21:53:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zengin Adam

quote:

Metin Oktay,Hagi,Ali Sami Yen,Fatih Terim ve Diğerleri... Şüphesiz efsane isimler ama artık yapıştı kaldı GS nin üzerinde bu isimler, ben sadece klup bazındaki başarılarını ön planda tutmak için söyledim, yani isim vermeden ya da ezeli rakibi hedef göstermeden... GS nin UEFA daki başarısı gibi.

Hmm haklısınız. Kadıköy Hatırası elendi o zaman. UEFA Cup Bileti ve LEGENDS kaldi. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bı gsli olarak gerçekten hiçbirini begenmedim . Daha öncede görmustum bunları . Bence alacaksan baska bı cuzdan al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.