Şimdi Ara

hangi component yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç compenant takım arasında kaldım.. dinleyenlerin bilhassa anlayanların cevaplarını bekliyorum birde lütfen gereksiz saçma yazmak için yazmasın bazı arkadaşlar yani gidipde bana focal al rainbow al helix al mb quartz demesinler zaten o kadar param olsa bu konuyu açmam..

amacım elimdeki 200 tl limitli parayla kaliteli net güzel temiz ses alabiliceğim bir comp takım almak..

MA AUDİO MA629C 120 RMS ( bu marka bildiğim kadarı ile alman malı almanyada güzel bir marka olarak anılıyor)
    M ACOUSTIC MSQ 65.2 125 rms ( buda kickerını getirten promet getirtiyor kalitesi hakkında ibr fikrim yok)
    MTX BLACK THUNDER BLK 625 80WATT RMS (aslında gönlüm en çok bundan yana olsada kağıt koni olması beni uzak tutuyor)
    KENWOOD KFC S703P 16 CM 280 WATT 80 rms

bunların fiyatları 160 tl ile 200 tl arası bu fiyatlara alternetif bu değerlerde kaliteli compenantlarada açığım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 14 Mart 2012; 14:15:01 >

• Anfin var mı ? Anfisiz bunları besleyemezsin , varsa özellikleri yaz yardımcı olayım.
  • anfiyi aldığım kolonlara uygun olarak alıcam önceliğim kolonlar..
  • MA AUDİO MA629C 120 RMS , bi yakın abinin arabada dinledim gayet iyiydi.Kalite konusunda uzun süredir kullanıyorum yolda bırakmadı dedi.Performans normaldi
  • peki bu koninin carbon olması ile kağıt olmasının farkı nedir yani kolonun hunisinin bazıları kağıt bazıları carbon bilmemne falan farkı nedir..
  • Kağıt yada carbon olması , bi fark yaratmıyor sanırım.
  • infinity referans serisini oldukça övüyolar araştırmanızı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    jbl mi for-x mı yardım edin
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • infinity 2 ohm imiş ama gerçi 2 ohm 4 ohm farkı nedir onuda anlamıyorum çokmu önemli bir fark acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 15 Mart 2012; 11:12:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.