noldu çömlek diğer üyeliğin silindimi en iyi client diye bişi yoktur en iyi server versiyonu vardır şu an bence 99b versiyonlar en iyi ve güvenlikli 97d oynamaktan herkese gına geldi 1.01e ler var ama onlar da buglu oluyor bugsuz olan çok az var onlarıda profesyonel sql yazma bilen adamlar çözüyor
ne son çıkan cilent
ben 99d ile 99b yi sewiyorum cc war 99b de 1.1e
Bırakınn Yaw 99b falan bi ton bug war o clientde bence en iyi clientler 97d 97r ama en zevklisi 97r normal bi 97d clientindeki unicorn armor 90 def werio 97r de nerden baqsan 200 deff werio
quote:
Orjinalden alıntı: LuCiFeR_
Bırakınn Yaw 99b falan bi ton bug war o clientde bence en iyi clientler 97d 97r ama en zevklisi 97r normal bi 97d clientindeki unicorn armor 90 def werio 97r de nerden baqsan 200 deff werio
en dandik armorun 200 def vermesi sence cok mu guzel ve zevkli
Ya bu soru insanin şartına gore deişir yani sen nasiş bişey istediğine bağlı benim işime şu anda 99b gidiyor mesela daha güvenli daha kapsamli teşekkürler!
darklord olmayan butun wersionlar guzeldir bence
apache aga ben 97r client daha zevkli dedim onun zevkide orda zaten deisik itemler olması bende baska bisi demedim zaten onu bunu bilmem ben 97d clientten wazgecmem
Acın Artık Su MuTurk'u Pls ;)
ya hakkaten ne zaman aççaklar mu bergamayı
mubergamayla bu konun ne alakası war
ahh nerde eski mu serverları
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme