Şimdi Ara

Hangi Cep Telefonunu Kullanıyorsunuz..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önerdiğiniz ,Kullandığınız Marka hakkında sorunlarınızı beğendiğiniz özelliklerini burda paylaşalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [angeL] -- 2 Temmuz 2006; 19:15:14 >

• E61 kullanıyorum ve telefonumdan çok memnunum. Öncesinde kullanıp memnun kalmadıklarım (son dönemde) N80, N91, P850, 8800, 6280 idi. En memnun kaldıklarım W800, N90, Sharp 903 sh (sadece resim kalitesi ! ), N70 idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 6 Temmuz 2006; 14:27:38 >

Orijinalden alıntı: over and under

E61 kullanıyorum ve telefonumdan çok memnunum. Öncesinde kullanıp memnun kalmadıklarım (son dönemde) N80, N91, P850, 8800, 6280 idi. En memnun kaldıklarım W800, N90, Sharp 903 sh (sadece resim kalitesi ! ), N70 idi
    Şu anda Nokia 7710 kullanıyorum, en beğendiğim yönleri geniş ve parlak ekran + dokunmatik oluşu çok büyük rahatlık ve kullanım hızı sağlıyor. Tabi PDA türü bi cihaz olduğundan cep bilgisayarı niyetine türlü uygulamalar ile kullanmak mümkün, word ppt ve excel dosyaları düzenleyip hazırlamak kendi kullanım menüsü dahilinde, ayrıca 1.3mp kameraya sahip ve 90mb dahili olmak üzere MMC desteği var. mp3 player niyetine de sık kullandığım kalitesini beğendiğim bi cihaz.. Bu yönlerden beğeniyorum..

Kötü yönleri dersen arabada veya yolda yürürken ekrandaki klavyeden veya kendi el yazınla mesaj yazmak biraz zorlaşıyor, titreşimden dolayı sarsılıyorsun. Boyutu büyük ancak ekranının da büyük olması ile orantılı, beni pek germiyor ama boyut önemseyenler için kötü bir yön. Ayrıca video çekimi (versiyon kaynaklı olabilir) eski vga kameralı cihazlarım kadar bile iyi değil..

Şu durumda sevmediğimden veya bıktığımdan değil ama uzun süredir aklımda olduğundan N90 almayı planlıyorum kısa süre içinde..

• quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Şu anda Nokia 7710 kullanıyorum, en beğendiğim yönleri geniş ve parlak ekran + dokunmatik oluşu çok büyük rahatlık ve kullanım hızı sağlıyor. Tabi PDA türü bi cihaz olduğundan cep bilgisayarı niyetine türlü uygulamalar ile kullanmak mümkün, word ppt ve excel dosyaları düzenleyip hazırlamak kendi kullanım menüsü dahilinde, ayrıca 1.3mp kameraya sahip ve 90mb dahili olmak üzere MMC desteği var. mp3 player niyetine de sık kullandığım kalitesini beğendiğim bi cihaz.. Bu yönlerden beğeniyorum..

Kötü yönleri dersen arabada veya yolda yürürken ekrandaki klavyeden veya kendi el yazınla mesaj yazmak biraz zorlaşıyor, titreşimden dolayı sarsılıyorsun. Boyutu büyük ancak ekranının da büyük olması ile orantılı, beni pek germiyor ama boyut önemseyenler için kötü bir yön. Ayrıca video çekimi (versiyon kaynaklı olabilir) eski vga kameralı cihazlarım kadar bile iyi değil..

Şu durumda sevmediğimden veya bıktığımdan değil ama uzun süredir aklımda olduğundan N90 almayı planlıyorum kısa süre içinde..

Alıntıları Göster
    suanda n90 kullaniyorum ve uzun sure degistircegimi sanmiyorum memnun kaldigim yanlari hepsi bir memnuniyetsizlik yasamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: yegoadam

suanda n90 kullaniyorum ve uzun sure degistircegimi sanmiyorum memnun kaldigim yanlari hepsi bir memnuniyetsizlik yasamadim

Alıntıları Göster
    Ben de SE W810i kullanıyorum. Tasarımı ve teknik özellikleri mükemmel. Fotoğraf ve MP3 çalma kalitesi oldukça yüksek; keşke video kaydı da 320x240@30 FPS olsaydı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Ben de SE W810i kullanıyorum. Tasarımı ve teknik özellikleri mükemmel. Fotoğraf ve MP3 çalma kalitesi oldukça yüksek; keşke video kaydı da 320x240@30 FPS olsaydı...

Alıntıları Göster
    Bende w800i kullanıyorum arkdasın dediklerine aynen katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

• quote:

Orijinalden alıntı: Contranarya

Bende w800i kullanıyorum arkdasın dediklerine aynen katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

Alıntıları Göster
    motorola_mpx220 kullanıyorum windows mobile olması yeterli benim için cebinde bilgisayar taşımak gibi
    Satılık_iPad mini Smart Cover_mavi; 75 tl yeniden farksız aos tan alınma

• quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

motorola_mpx220 kullanıyorum windows mobile olması yeterli benim için cebinde bilgisayar taşımak gibi

Alıntıları Göster
    k750i kullanıyorum ama almak istediğim telefon n80

Orijinalden alıntı: herby

Alıntıları Göster
    Valla bende bilmiyorum hangisini kullandığımı, elime geçeni kullanıyorum, şu an diyosan K750, yarın ne olur bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: herby

Alıntıları Göster
    nokia 6280 kullanıyorum.ondan öncede n80 kullandım.illede nokia

Orijinalden alıntı: Biohazard

nokia 6280 kullanıyorum.ondan öncede n80 kullandım.illede nokia

Alıntıları Göster
    bnde LG KG800 var dokunmatik oluşu zarfiliği erkek-kadın için gayet hoş bi telefon ayrıca yanında 2 adet pil veriolar koruma kabı kendi kutusu herşeyi gzl

• quote:

Orijinalden alıntı: [angeL]

bnde LG KG800 var dokunmatik oluşu zarfiliği erkek-kadın için gayet hoş bi telefon ayrıca yanında 2 adet pil veriolar koruma kabı kendi kutusu herşeyi gzl

Alıntıları Göster
    İ-TEQ BOND kullanıyorum. Telefon tuş takımıyla hem telefon olarak dokunmatik ekranıyla hem pda olarak kullanıyorum. Windows kullanması televizyonu radyosu ekranı beni cezbeden özellikleri

• quote:

Orijinalden alıntı: turgayaslan

İ-TEQ BOND kullanıyorum. Telefon tuş takımıyla hem telefon olarak dokunmatik ekranıyla hem pda olarak kullanıyorum. Windows kullanması televizyonu radyosu ekranı beni cezbeden özellikleri

Alıntıları Göster
    7710 diyorum ve aklımdada baska yok diyorum o ekranda film izlemek ayrı bir zevk veriyor!!!!

Orijinalden alıntı: edimcace

7710 diyorum ve aklımdada baska yok diyorum o ekranda film izlemek ayrı bir zevk veriyor!!!!

Alıntıları Göster
    e398 kullanıyorum %300 arttırılmıs sesi ile beni mest ediyo

bi de wooferı var ki masanın ustune koyuyorum accayip titresim veriyo sarkı calarken

Orijinalden alıntı: drmmr

e398 kullanıyorum %300 arttırılmıs sesi ile beni mest ediyo

bi de wooferı var ki masanın ustune koyuyorum accayip titresim veriyo sarkı calarken

Alıntıları Göster
    s700i bir zamanların devrm yaratan telefonuuuuu

Orijinalden alıntı: romantikçck

s700i bir zamanların devrm yaratan telefonuuuuu

Alıntıları Göster
    Samsung SGH-X700

Orijinalden alıntı: spid_erman

Samsung SGH-X700

Alıntıları Göster
    nokia 6630,6170,

Orijinalden alıntı: Manero

nokia 6630,6170,

Alıntıları Göster
    haa bu arada belirtmek lasıım benim telsim için bi de 5110um vaaaaaarrrrrrrr taş gibi etl walla

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.