Şimdi Ara

Hangi Çar Daha İyi Kasılmış Oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela iki tane adam var ikiside 90 level biri th8 full askerler duvarlar falan full diğer adam ise 90 level ama askerleri full değil savunması falan daha full değil.Hangisi hesabını daha iyi kasmış oluyor çünkü köyü kötü olan diğer adamdan daha yüksek levellere çıkabilir gelişerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Mesela iki tane adam var ikiside 90 level biri th8 full askerler duvarlar falan full diğer adam ise 90 level ama askerleri full değil savunması falan daha full değil.Hangisi hesabını daha iyi kasmış oluyor çünkü köyü kötü olan diğer adamdan daha yüksek levellere çıkabilir gelişerek.

Elbette herşeyi son olan. Oyunda önemli olan level değil.köyünün ne kadar gelişmiş olduğu. Asker bağışı yaparak yüzlerce levele ulaşanlar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophet66

quote:

Mesela iki tane adam var ikiside 90 level biri th8 full askerler duvarlar falan full diğer adam ise 90 level ama askerleri full değil savunması falan daha full değil.Hangisi hesabını daha iyi kasmış oluyor çünkü köyü kötü olan diğer adamdan daha yüksek levellere çıkabilir gelişerek.

Elbette herşeyi son olan. Oyunda önemli olan level değil.köyünün ne kadar gelişmiş olduğu. Asker bağışı yaparak yüzlerce levele ulaşanlar var.

levelleri aynı olanların arasındaki büyük farklar falan sadece bağışlardan dolayı mı oluyor yani?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prophet66

quote:

levelleri aynı olanların arasındaki büyük farklar falan sadece bağışlardan dolayı mı oluyor yani?

Şimdi söyle söyleyeyim.Oyunda Dp veren bir çok şey var.
    Örneğin Köy Binası yıkmak, engel kaldırmak, görev tamamlamak, asker bağışlamak gibi.
    Bunlari yaparak seviye yükselenler var.Sadece boş seviye kasarsin.Bide savunma güçlendirip köyünü güçlendirip seviye atlamak var.Bunlar farklı şeyler. Tabiki de herşeyi full olan daha çok emek vermiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• köyün seviyesi 1. olarak ne kadar bağış yapıldığını gösterir 2. olarak ne kadar geliştirme yapıldığını gösterir 3. olarakta ne kadar zamandır oynadığını gösterir çünkü savunma ve bağış dışında köy binası yıkmak görev bitirmek engel kaldırmakta seviye atlatıyor sen köydeki savunmaların yüksekliğine bakıcaksın th9da th8 i fulleyerek th9a geçti ise th8 den iyi kasmıştır çünkü th8full + fazladan duvar x-yayı kraliçe vs vs... alıyorsun th9 daha iyi kasmıştır
  • Geçen 10. seviye köy binalı bir hesap gördüm klan savaşında. 4 hava savunması var, 2-2-2-1 seviye şeklinde. Ben TH8'im, 3 hava savunmam var 3'ü de 6. seviye. Hangimiz kasmış oluyoruz? Ya da kasma demeyelim de, hangimiz daha iyi bir köye sahibiz? Tabii ki ben. Adamların 10. seviye köy binası var, X-yay vs. almak için, 3. seviye barbar-okçusu var. Nasıl yapacaksın 3 milyon altın?

Demem o ki, binanın seviyesindeki tüm nesneleri yükseltip, bir sonraki binaya geçiş yapılmalı. Aksi halde ne ganimet toplanır, ne de iyi bir köy savunmasına sahip olunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Geçen 10. seviye köy binalı bir hesap gördüm klan savaşında. 4 hava savunması var, 2-2-2-1 seviye şeklinde. Ben TH8'im, 3 hava savunmam var 3'ü de 6. seviye. Hangimiz kasmış oluyoruz? Ya da kasma demeyelim de, hangimiz daha iyi bir köye sahibiz? Tabii ki ben. Adamların 10. seviye köy binası var, X-yay vs. almak için, 3. seviye barbar-okçusu var. Nasıl yapacaksın 3 milyon altın?

Demem o ki, binanın seviyesindeki tüm nesneleri yükseltip, bir sonraki binaya geçiş yapılmalı. Aksi halde ne ganimet toplanır, ne de iyi bir köy savunmasına sahip olunur.

O 10 seviye köyün sahibi çöp bir köyün sahibi oluyor. Bence kendi köyünü o köyle kıyaslaman hata

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.